Nieuwe namen en P-VIP Village op ANTWERP WONDERLAND

Eerder kondigde de organisatie met trots de eerste editie van Antwerp Wonderland aan, een festival dat op 7 mei georganiseerd wordt in het Antwerpse Bosuilstadion.

Vorige week maakten we ook de langverwachte line-up bekend: Antwerpse helden als Sint-Andries MC’s, Yves Deruyter en de Bonzai All Stars zullen zorgen voor een opzwepende opbouw richting dé topact van de dag: Felix Da Housecat!

Vandaag mogen we ook nog de Café D’Anvers-toppers DJ Smos en DJ Prinz toevoegen aan onze line-up. Café D’Anvers wordt meteen ook the place to be voor de afterparty…

REGISTREER EN WIN EEN P-VIP DUOTICKET!

Partner P-Magazine pakt uit met een heuse P-VIP Village, waarvoor je nu kan registreren (€ 150). Daarmee heb je niet alleen schitterend zicht op het podium, VIP parking en een drankvoucher van € 100, maar ook bottle service (met obers), eigen sanitair, fast lane access, chill/relax lounge, hapjes,…

We geven je dus graag de kans om erbij te zijn: registreer nu je tickets via deze link en maak kans op een upgrade naar een ULTIMATE pakket: 1 duo-ticket incl. backstage & P-VIP Village experience.

De voorverkoop voor dit unieke event is nu al bezig. Je kan zowel in de Fan Shop op de Bosuil als op de website terecht! Daar vind je natuurlijk ook alle andere info terug.

By the way: geen probleem als je even moe wordt tijdens het feesten. Je kan zonder problemen van de zone Heilige Grond (het middenplein voor het podium) naar Tribune 2 en 3 om even uit te puffen. Maakt niet uit welke tribune er op je ticket stond! Tribune 1 wordt dan weer helemaal voorbehouden voor onze VIP’s.

Antwerp Wonderland zorgt voor de zomer…

Met volop zon en 25° voorspellen ze het ideale weer om ten volle van dit festival te kunnen genieten! Profiteer ervan om de zomer in te zetten in de inspirerende setting van de Bosuil!

Extra voordelige prijzen!

Tot 6 mei gaan de tickets deur uit voor slechts € 20 pp (en € 10 voor kinderen t.e.m. 12 jaar). Aan de deur gaat de prijs naar € 25 pp (en € 12 voor kinderen t.e.m. 12 jaar).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.