Nieuwe algemeen directeur voor Circuit Zolder

©vzw Terlamen

De Raad van Bestuur van Circuit Zolder heeft Sven Pribylla als nieuwe algemeen directeur benoemd. Pribylla komt op 23 mei aan het roer van de vzw Terlamen, uitbater van het circuit.

Sven Pribylla (37) volgt Thierry Deflandre op, wiens contract in onderling overleg werd beëindigd in december 2015.

Sven Pribylla werd geboren in Genk en is woonachtig te Lummen. Van 2013 tot voor kort was hij Vestigingsmanager in de nieuwe vestiging van Groep JAM te Dilsen-Stokkem en Certified AMG Expert bij Groep JAM, eerder was hij Vestigingsmanager voor Garage Hermod – Groep JAM. Daarvoor vervulde hij een gelijkaardige functie bij Jaguar Hasselt. Een uitgebreide commerciële loopbaan in de Automotive gaat dus aan deze functie vooraf. Sven Pribylla is gehuwd en vader van 2 kinderen.

De nieuwe algemeen directeur neemt op maandag, 23 mei de fakkel over, en zal een ploeg leiden van 25 medewerkers en enkele honderden vrijwilligers. Circuit Zolder staat voor enkele klassiekers op de evenementenkalender, respectievelijk de Superbike IDM (09 en 10 juli), de 24 Hours of Zolder (20 en 21 augustus) en de Truck Grand Prix (17 en 18 september). Dit jaar volgt ook nog het in 2015 populaire American Festival Circuit Zolder Nascar Finals (8 en 9 oktober) en de Race Promotion Night (12 november).
Het evenementenjaar wordt op 26 december afgesloten met een manche van de Wereldbeker Veldrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here