NIEUW! ZOOschool.be van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael

ZOOschool.be
©Zoo Antwerpen / Zoo Planckendael

Vandaag, op de Dag van de Leerkracht, schenken we alle leerkrachten een prachtig cadeau: het online platform ZOOschool.be. Een filmpje over bedreigde mensapen of het ontpoppen van een vlinder? Een dierenfiche van de olifant, flamingo of okapi? Een spreekbeurt over je lievelingsdier? Prachtige foto’s om de les mee te illustreren? Je vindt het er allemaal en dit alles powered by ZOO Science.

Leerkrachten en leerlingen kunnen dit allemaal snel, gemakkelijk en gratis downloaden op ZOOschool.be. Nieuw zijn de lespakketten die samen met uitgeverij Plantyn werden ontwikkeld en je helpen de leerplandoelen te bereiken.

Het lesmateriaal dient als voorbereiding op een ZOO-uitstap of als nabeleving. Bovendien zijn de lespaketten gekoppeld aan de bestaande ZOOrondleidingen die elke school gratis kan boeken.  Het enige dat je moet doen, is tijdig reserveren.

Ontspanning is ook belangrijk, vandaar dat je ook speurtochten, spelletjes, raadsels en knutselideeën op ZOOschool.be vindt. En wat boeit, onthoudt beter!

ZOO Planckendael

www.ZOOplanckendael.be/nl/zooschool/

ZOO Antwerpen

www.ZOOantwerpen.be/nl/zooschool/

Powered by ZOO Science

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.