Nieuw: Steve Tielens De Polonaise (Carnavalhit 2016)

Wie kent er inmiddels Steve Tielens nog niet!? Wellicht zijn er nog weinigen onder u die dat op dit moment nog bevestigen. Deze sympathieke volkszanger uit Boom (Antwerpen) valt inmiddels niet meer weg te denken uit de Vlaamse Showwereld. De zelfverklaarde ‘Polonaisekoning van Vlaanderen’ timmert al verscheidene jaren aan de weg en bracht in 2012 zijn eerste album via CNR uit (“Feesten is mijn leven”). In de zomer van 2014 kwam de doorbraak met zijn 3de cd “Mijn eigen leven”, met o.a. de hits “Ik heb je sleutel weggesmeten” en “Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou”.

2015 begon met een knaller, want zijn carnavalslied “Oh my god, wat heb jij een lekker lijf” werd één van de carnavalhits van 2015. In mei maakte Steve zich onsterfelijk in het megapopulaire VIER-programma ‘Komen Eten’ en bijna aansluitend verscheen zijn single “Het is weer Couckenbak”, een duet met Marc Coucke himself. Eind vorige zomer verscheen Steve’s vierde album ‘De Langste Polonaise’ waarmee hij zichzelf helemaal op de kaart heeft gezet.

We schrijven inmiddels begin 2016 en nu de eindejaarsfeesten definitief achter ons liggen kijken we met z’n allen richting Carnaval. Hét feest bij uitstek voor een podiumbeest als Steve… dus komt de man aanzetten met een nieuwe carnavalkraker van formaat. Wij vieren feest dus weg met de malaise want nu is het tijd voor “De Polonaise”!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.