Home NIEUWS TV / RADIO Nieuw seizoen Komen Eten meteen HIP van start

Nieuw seizoen Komen Eten meteen HIP van start

©VIER

#gezellig en #lekker! Haal je beste hashtags boven en like die handel, want volgende week geven vier hippe bloggers het startschot voor het nieuwe seizoen van Komen Eten.

Vanaf morgen, voor De Mol, om 19u40 op VIER.


De bloggers

Hanne uit Gent

​Maandag 6 februari

De eerste blogger is de 24-jarige Hanne uit Gent. Hanne’s leven wordt door maar liefst 8000 mensen online gevolgd, dus is het voor haar als blogger enorm belangrijk om goed voor de dag te komen en een goede eerste indruk te maken. Haar volgers kennen haar onder de naam: Hannewhale, gewoon omdat dat leuk klonk. Voor het dessert wil Hanne origineel uit de hoek komen en creatief aan de slag gaan met een moelleux en gemarineerde peer. Maar ook bij het aperitief gaat ze voor een aparte opener: een cocktail gevuld met knalroze suikerspin: op zijn minst een instagramwaardig drankje. Schol!

Silke uit Schoten

Dinsdag 7 februari

De tweede hippe vogel is de 23-jarige Silke, beter bekend als Silkeblogs. Als je je mooi voelt, straal je dat ook uit. Net daarom is Silke zo’n fan van make-up. Haar blog behandelt de onderwerpen beauty, fashion en lifestyle. Na anderhalf jaar bloggen, wist Silke ondertussen al meer dan 20.000 lezers te bereiken.  Maar ook naast het bloggen is Silke erg ambitieus, samen met haar beste vriendin startte ze een eigen zaak op. Naast beautykenner, is Silke ook veganist. Daarom trakteert ze haar gasten vanavond op vegan sushi, een pasta pesto en veganistische brownies.

Kiki uit Oud-Turnhout

Woensdag 8 februari

De derde blogster is de 23-jarige Kiki, die naar eigen zeggen een echt spiegelmens is. Online kan ze haar ei kwijt op A way of dreaming, waar ze voor haar 6000 volgers schrijft over alles wat met mode te maken heeft. Tijdens de week droomt Kiki vooral van schoenen, want dan werkt ze als verkoopster in een schoenenzaak. Naast bloggen, houdt Kiki ook van het stylen van mensen. Stylen kan je immers vergelijken met Komen Eten, want in beide zaken telt het motto: klant is koning. Thuis heeft Kiki een indrukwekkende dressing waaruit ze elke dag haar eigen look kan samenstellen, het is dan ook niet verbazingwekkend dat haar menukaart uit een spiegel bestaat. Kiki trakteert haar gasten vanavond niet alleen op lekker eten, maar ook op een speciale gaste: ontwerpster Maria Marcus.

Alice uit Knokke

​Donderdag 9 februari

De laatste blogster van deze week is de 22-jarige Alice uit Knokke. Naast Rechten studeren, is mensen inspireren via Instagram haar grote doel. Alice is een vrolijk meisje, met één slechte gewoonte: ze komt nogal vaak te laat… Maar dat hoort erbij, het heet dan ook niet voor niets fashionably late zijn. Vanavond deelt Alice alvast één geheim voor de perfecte instagramfoto: goede belichting, goede compositie en veel kleur. Haar menu presenteert ze op drie polaroids.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten