Nieuw seizoen: ‘Het gezin’ bij Eén

Vanaf woensdag 4 september geven zes gezinnen een pure en ongefilterde inkijk in hun dagelijkse leven, in het nieuwe seizoen van Het gezin.
VRT

Vanaf woensdag 4 september geven zes gezinnen een pure en ongefilterde inkijk in hun dagelijkse leven, in het nieuwe seizoen van Het gezin. De zes werden maandenlang gevolgd met vaste camera’s in hun woning en in hun auto. Allemaal zijn het doodgewone mensen, maar met een bijzonder verhaal. Het gezin van Isabelle en Steven leeft toe naar de eerste deelname van hun zoon Baptiste aan de Special Olympics. Liesbet runt een huishouden met twee eigen kinderen en vier pleegkinderen. Maar ze heeft altijd plaats over: ook een thuisloze vluchteling is welkom. En Amina, een alleenstaande moeder uit Puurs, hoopt op een hereniging met haar zoon Redah, met wie ze al een tijdje nauwelijks nog contact heeft.

Nieuw dit seizoen is dat de gezinnen maanden na de opnames terugkijken naar hun eigen beelden, waardoor de kijker hen nog beter leren kennen. Soms is die terugblik een mooie herinnering, maar soms is het ook een harde confrontatie met henzelf.

Het gezin: vanaf 4 september elke woensdag om 20.40 uur op Eén.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.