Nieuw op Dvd/Blu-ray™ – The Brothers Grimsby (Bestel je film hier!)

©Sony Pictures Home Entertainment.

Vanaf nu is de nieuwste film van Sacha Baron Cohen, THE BROTHERS GRIMSBY, verkrijgbaar op dvd, Blu-ray™ en op aanvraag. Eerder kwam de film ook al uit via digital download. THE BROTHERS GRIMSBY is een controversiële komedie en kan rekenen op een indrukwekkende cast met Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson, Mark Strong, Isla Fisher en Penélope Cruz.

  • Releasedatum DVD, Blu-RayTM en op aanvraag: 10/08/2016
  • Releasedatum iTunes: 03/08/2016
©2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation and Village Roadshow Films Global Inc. All Rights Reserved.

In THE BROTHERS GRIMSBY gaat simpele Engelse voetbalhooligan Nobby (Sacha Baron Cohen) op zoek naar zijn jongere broer Sebastian. Wanneer Nobby Sebastian eindelijk terugvindt, blijkt Sebastian een meedogenloze spion te zijn en moet ’s werelds grootste idioot meehelpen bij het verijdelen van een grote terroristische aanslag.

Het spreekt voor zich dat de actiescènes in THE BROTHERS GRIMSBY  net iets anders verlopen dan in de gemiddelde Bond-film. Zo werd de scène waarin Nobby en Sebastian zich voor de vijand verbergen in de vagina van een olifant wereldwijd door de media opgepikt als één van de weerzinwekkendste scènes ooit. De uitspraken en methoden van Nobby zijn dan ook doorspekt van de controversiële humor van Sacha Baron Cohen.

HOE REAGEREN BELGEN?

Naar aanleiding van de Blu-ray™ en dvd release van THE BROTHERS GRIMSBY  testte YouTube ‘pranker’ Adam Zaanane (aka AdamzChannel) uit hoe Belgen reageren op de opmerkelijke uitspraken van Cohen’s filmpersonage Nobby. Ontdek zijn video via AdamzChannel.

SYNOPSIS

Nobby (Sacha Baron Cohen), een aardige maar simpele Engelse voetbalhooligan, heeft alles wat een man uit het arme vissersdorpje Grimsby maar kan wensen: negen kinderen en de knapste vriendin in het noordoosten van Engeland (Rebel Wilson). Toch ontbreekt er iets in zijn leven: zijn jongere broer Sebastian (Mark Strong), naar wie Nobby al 28 jaar op zoek is sinds zij als kinderen van elkaar gescheiden werden. Nobby gaat op pad om Sebastian te ontmoeten, maar is zich er niet van bewust dat zijn broer de dodelijkste huurmoordenaar van MI6 is die een grote terroristische aanslag op het spoor is. Sebastian, op de vlucht en ten onrechte beschuldigd, beseft dat als hij de mensheid wil redden hij de hulp nodig heeft van ‘s werelds grootste idioot.

EXCLUSIEVE BLU-RAY EXTRA’S

  • Verwijderde Scènes
  • Bloopers
  • De Olifant In De Kamer

Ook Met:

  • Het Maken Van The Brothers Grimsby
  • Line-O-Rama: Grappige Outtakes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.