Nieuw op DVD: Take Us Home – R. Antwerp F.C. (bestel je DVD hier!)

De makers van deze film hebben R. Antwerp F.C. twee jaar lang op de voet gevold. Als bij wonder waren het net deze twee jaren die de geschiedenis van Antwerp voorgoed zouden veranderen.

Take Us Home beschrijft met pakkende beelden en openhartige gesprekken de miraculeuze comeback van de ‘Great Old’. In het begin van de film zien we de club met het trouwste supporterslegioen van België vechten voor haar voortbestaan. En na meer dan 12 jaar, wanneer alle hoop verloren lijkt, gebeurt het ondenkbare. Antwerp werkt zich, met bloed, zweet en tranen, weer naar de top en komt eindelijk weer thuis. In de hoogste voetbalklasse.

Met Take Us Home herbeleeft de kijker twee onbeschrijflijke jaren van hoop en wanhoop, verdriet en euforie. Door het onwaarschijnlijke verhaal, de intense spanning en het hoog kippenvel-gehalte zal deze film niet alleen het hart van de die hard Antwerp-fans sneller doen slaan, maar dat van elke voetbal- en sportliefhebber.

“They say our days are numbered. We’re not famous anymore. But Antwerp rules the city like we’ve always done before.” We are the Great Old. The one and only. Take Us Home.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.