Nieuw op DVD: Lumière Crime Series: MODUS (bestel hem hier!)

Het met een Emmy bekroonde schrijversduo Mai Brostrøm & Peter Thorsboe baseerde de 8-delige Zweedse hitserie op het boek ‘Wees niet bang’
van de bekende Noorse novelist Anne Holt.

Vanaf 2 maart overal verkrijgbaar

Ook verkrijgbaar via de >>LumiereShop<<

Een scenario van Mai Brostrøm & Peter Thorsboe
(The Team, Unit One, The Eagle, Protectors)
Met Melinda Kinnaman (The Bridge 3), Krister Henriksson (Wallander)

Tijdens een besneeuwde kerstperiode vinden er een aantal verontrustende sterfgevallen plaats in Stockholm. Niet alleen psycholoog en profiler Inger Johanne Vik zelf, maar ook haar autistische dochter raakt betrokken in het onderzoek. ‘Modus’ is een spannende Zweedse crimeserie die vragen oproept over religie, mensenrechten en de liefde, maar ook politieke kwesties niet schuwt.

Anne Holt
Anne Holt is met ruim 7 miljoen verkochte boeken over de hele wereld, één van de meest succesvolle Scandinavische crime-schrijvers.
Na het volgen van een juridische opleiding aan de Universiteit van Bergen heeft ze een veelzijdige carrière gehad voor zij zich op het schrijven toelegde. Zo is zij werkzaam geweest als tv-journalist, adjunct-commissaris van Oslo, advocaat en diende ze zelfs een tijd als Minister van Justitie.
In 1993 debuteerde ze met de thriller Blinde godin. Hierop volgde de spannende thrillerHittegolf, waarvoor ze in 1994 de Riverton prijs voor ‘Best Norwegian Crime Novel of the Year’ won.
Maar waar zij vooral bekendheid mee vergaarde zijn de succesvolle crime-boekenreeksen Hanne Wilhelmsen en Inger Johanne Vik die zij op haar naam heeft staan.

Technische specificaties DVD
Zweden, 2015 | 8 x 45 min | Taal: Zweeds | Ondertiteling: Nederlands
Formaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1 | Kijkwijzer: 12 jaar en ouder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here