Nieuw op DVD: Ketnet Musical – Kadanza Togheter (bestel hem hier!)

Junior Musical Kadanza was een regelrecht succes. De musical oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen. Reden genoeg voor Ketnet om samen met Studio 100 in een nieuw musicalavontuur te stappen: Ketnet Musical: Kadanza Together.

Het is opnieuw een prachtig, dynamisch spektakel met een nieuwe, straffe cast van 22 getalenteerde jongeren en 3 volwassenen, een leuk verhaal met heel wat humor en natuurlijk spectaculaire dansmoves. Bovendien geniet je van de beste hits uit 10 jaar Junior Eurosong!

Met in de volwassen hoofdrollen: Peter Van de Veire, Tatyana Beloy en Matthew Michel

Het verhaal

Kadanza Together gaat over twee jongerenkampen die toevallig op hetzelfde moment en op hetzelfde kampterrein plaatsvinden: een muziekkamp en een danskamp. De zangers en dansers kunnen elkaar niet luchten en dat betert er niet op wanneer een meisje uit de dansgroep en een jongen uit het zangkamp verliefd worden op elkaar.

Op de koop toe moet de kampleider aan het einde van de week beslissen welk van de twee kampen volgend jaar opnieuw mag doorgaan en welk niet. Het wordt een strijd tussen zangers en dansers. Komen beide groepen dichter bij elkaar of blijft onbekend onbemind?

EXTRA’S:
– making of
– videoclip KADANZA TOGETHER
– Gala van de Gouden K’s

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.