Home NIEUWS EVENTS Nieuw in De Roma: Carminho

Nieuw in De Roma: Carminho

©De Roma

De Roma heeft een traditie in het verwelkomen van de allergrootste fadoartiesten. Naar het concert van de opkomende ster Carminho kijken we nu al uit. Tickets voor zondag 6 oktober zijn vanaf nu te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

De dochter van de beroemde fadista Teresa Siqueira is een megaster in Portugal, Brazilië en Spanje en steelt inmiddels ook de harten van fadoliefhebbers wereldwijd. Carminho beheerst niet alleen de authentieke fado, met haar prachtige stem die recht uit het hart komt, maar gaat ook kruisbestuivingen aan met bijvoorbeeld traditionele Braziliaanse muziek. Voortdurend blaast ze nieuw leven in de eeuwenoude fadotraditie.

In Brazilië werkte ze samen met iconen als Milton Nascimento. Het album Carminho Canta Tom Jobim uit 2016 is dan weer een ode aan de legendarische Braziliaanse componist Antônio Carlos Jobim, vader van de bossanova. In 2018 verscheen haar vijfde album Maria, waarop ze verschillende zelfgeschreven nummers zingt en haar eigen unieke stem verder ontwikkelt. Met respect voor het verleden én de blik op de toekomst.

ZONDAG 6 OKT 2019, 20u

TICKETS VANAF NU TE KOOP

Read more

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten