Nieuw: de Snurk Zone op Sunfields Camping!

Sunrise Festival

Door de jaarlijks toenemende klachten over luide snurkers op onze festivalcamping, die iedereen in de omgeving van hun tent wakker houden, hebben wij besloten een speciale snurk zone in te richten.

We zijn trots op deze wereldprimeur en hopen dat ons initiatief niet in dovemansoren zal vallen.

De snurk zone zal zich helemaal achteraan de camping bevinden met een geluidsperimeter van 10 meter afstand van de rest van de tenten. Deze afstand zou voldoende moeten zijn om het aantal snurk decibels tot een aanvaardbaar niveau te brengen.

Luide snurkers kunnen hier vrijwillig hun plekje reserveren, maar er zal ook genoeg ruimte voorzien worden voor snurkers die op klachten van hun buren, door de security vriendelijk naar deze zone zullen worden doorverwezen.

Het is niet onze bedoeling om de snurkers te viseren of te discrimineren. Wie van zichzelf weet dat hij een luide snurker is, krijgt nu de kans om zijn mede festivalbezoekers een plezier te doen.

In tijden van steeds grotere onverdraagzaamheid, heeft iedereen recht op een goede nachtrust, zo ook de niet-snurkers. Zeker als men een hele dag is blootgesteld aan de muziek van alle geweldige artiesten op het festival.

Snurkers kunnen zich aanmelden via mail: iksnurk@sunrisefestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.