Nieuw Boek: Op zoek naar moed, kracht en geluk (bestel je BOEK hier!)

Angstig, kilo’s te zwaar en afhankelijk van slaappillen en antidepressiva keerde de Finse journaliste Katja Pantzar terug naar haar geboorteland Finland, waar ze ontdekte dat de sleutel tot goed leven lag in leven met moed en integriteit. Maar hoe doe je dat precies?


In het boek Leef met moed, kracht en vastberadenheid legt Katja uit hoe je overstapt op de eenvoudige lifestyle van de Finnen. Een levensstijl die bestaat uit eenvoudige, functionele lichaamsbeweging, een noords dieet en tijd doorbrengen in ruimte, water, stilte en natuur. Haar lichamelijke en geestelijke  uithoudingsvermogen nam toe en liet ze haar angsten, vermoeidheid en pijn achter.

Ontdek de manieren waarop ook jij deze eeuwenoude filosofie van hoop en doorzettingsvermogen in je leven kunt integreren, waar je ook bent in de wereld en wat voor uitdagingen je ook moet aangaan.

Katja Pantzar is schrijfster, redacteur en tv-journalist. Ze is opgegroeid in Canada en woont in Helsinki, waar ze het hele jaar door bijna elke dag in de zee zwemt. .

Leef met moed, kracht en vastberadenheid | Katja Pantzar | ISBN: 9789021567570 | € 17,50 | Verschijndatum: 5-6-2018 | Kosmos Uitgevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.