Nieuw Boek: Onmogelijke keuze – Sandra Berg

De nieuwe roman van Sandra Berg is niet alleen ontroerend, maar ook perfect voor liefhebbers van spanning en romantiek. Laat je meevoeren naar het zonovergoten Alicante, waar hoofdpersonage Selma oog in oog komt te staan met haar grenzeloze verleden dat ze dacht achter zich gelaten te hebben.

Over Onmogelijke keuze

Toen ze achttien was, werd Selma opgenomen in een psychiatrische inrichting. Ze is daar sterker uitgekomen, en nu – drieëndertig jaar oud – is ze getrouwd en heeft ze een dochter. Maar niet van Zeb, de man met wie ze getrouwd is. Hem heeft ze verteld dat ze in verwachting raakte van Alice als gevolg van een verkrachting.

Als Zeb door een zakenrelatie wordt uitgenodigd om naar Alicante te komen met zijn gezin, is Selma daar pertinent op tegen. Ze wil en kan alleen niet uitleggen waarom. Zodoende wordt ze gedwongen toch mee te gaan. De reis mondt uit in een confrontatie met een verleden dat ze afgesloten dacht te hebben… en met een man die ze nooit meer wilde zien.

Over de auteur

Sandra Berg woont en schrijft in Zweden, waar zij alle ruimte heeft om haar vaak spannende en altijd verrassende romans te schrijven. Eerder verschenen van haar bij Zomer & Keuning Voorbij de Duisternis en Als de dag van toen, dat genomineerd was voor de Valentijnprijs 2015.

Onmogelijke keuze | Sandra Berg | paperback | 9789401907347| €16,99 | eISBN 9789401907354 €7,99 | Zomer & Keuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.