Nieuw Boek: #Dresscodejosje – bepaal je eigen stijl! (bestel je exemplaar hier!)

Naast Josje Huisman valt niet te kijken. Niet alleen door haar blitzcarrière, maar vooral ook door haar présence en stijl. Een stijl die opvalt in eclecticisme. Alles kan, alles mag, zolang je er plezier aan beleeft!

In #dresscodejosje distilleert ze de eigenzinnige stijl die haar maakt tot wie ze is uit allerlei subculturen, trends en kledingstijlen aan de hand van verschillende dresscodes. Wat is normcore? En Harajuku Girls? En vooral: wat kan je er zelf uit halen om in de juiste outfit te brunchen, naar het werk te gaan of te feesten?

Een inspiratiegids vol fashion, handige tips, leuke adresjes, doorspekt met verhalen, foto’s (ooit al Josje als skater gezien?) en toffe quotes. Josje probeert alle kledingstijlen zelf uit en toont je haar favorieten. Ze
helpt je mee de leukste items te selecteren in een zoektocht
naar je eigen stijl.

Recensie: Josje Huisman is altijd al goed geweest in het ontwikkelen en creëeren van een stijl. Van H&M tot Moschino alles heeft ze in der kast. Een zeer leerzame gids over het ontwikkelen van een stijl en het meteen je eigen maken. Zelfvertrouwen creëeren, je lekker voelen. Alles gebundeld in een stijlgids, versterkt met quotes en fotoreportages. Een boek voor onder de kerstboom of in de zak van sinterklaas, maar het liefst zo snel mogelijk in je brievenbus!! Een aanrader!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.