Nieuw Boek: De mooiste taartjes van Petit gâteau (bestel je BOEK hier!)

Je bent er bekend mee of je bent het niet; de taartjes van Franse patisserie Petit gâteau. Ben je er bekend mee dan krijg je vast geen genoeg van de verschillende taartjes in talloze smaken en kleuren. Ben je er niet bekend mee? Zwijmel dan weg bij de prachtige creaties in het boek Kleine taartjes van Petit gâteau oprichtster Meike Schaling.

De minimini’s van Petit gâteau zijn echte eye candy! In het boek Kleine taartjes ontdek je hoe simpel je thuis met een eenvoudige basis van zanddeeg eindeloos verschillende taartjes kunt maken. Door te variëren met de vullingen en toppings maak je zo jouw eigen minimini’s.

Het boek is voor alle bakkers, beginners én gevorderden, die alles willen weten over variëren, vullen en decoreren. Door de duidelijke uitleg voor het basisrecept van het zanddeeg en de zestig verschillende variaties van vullingen en toppings, is er voor ieder wat wils.

Petit gâteau is de enige écht Franse patisserie in Amsterdam van Meike Schaling en Patrice Andrieu. Het stel ontmoette elkaar in Parijs waar Meike na haar patisserie-opleiding een eerste patisserie opende. In Amsterdam hebben ze inmiddels twee winkels.

Kleine taartjes | 1x basisrecept, 60x variatie | Meike Schaling | ISBN: 9789021568591 | € 17,50 | Verschijningsdatum: 1 mei 2018 | Kosmos Uitgevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.