Nieuw Boek: Abandoned Places – Henk van Rensbergen

Henk van Rensbergen – de pionier-urban explorer (urbex) fotografie- verkent al 25 jaar lang de meest verlaten plekken op de wereld. Henk is piloot van een Boeing 787 en terwijl zijn crew aan het zwembad uitrust, trekt hij op expeditie naar verlaten stadspaleizen, overgroeide fabrieken of desolate stukken groen. Steeds vindt hij de schoonheid in het verval.

Bestel het boek door op deze link te klikken

Van een verlaten oorlogskerkhof in Frankrijk, een vergeten liefdeshotel in Japan tot een overstroomd pretpark in New Orleans, Henk van Rensbergen gaat op zoek naar de schoonheid van hun verlatenheid en wijst op het belang van hun verval. Alle plekken worden prachtig in beeld gebracht en geduid aan de hand van een korte anekdotes.

Al meer dan 25 jaar legt de fotograaf en piloot beelden vast van verlaten plekken. Wereldwijd wordt hij erkend als een van de pioniers in het vak. Hij werd dikwijls gekopieerd, echter nooit geëvenaard.

Dit handige meeneemboekje Abandoned Places toont het beste uit de succesvolle boeken Abandoned Places 1,2,3 en The Potographer’s Selection, aangevuld met gloednieuw materiaal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.