Nieuw bij VTM: CATHéRINE

©medialaan

VANAF DINSDAG 3 MEI OM 21.50


Na het succes van ‘Moerkerke en de Mannen’ richt Cathérine Moerkerke zich samen met de Telefactsredactie opnieuw op de rest van de wereld, in een gloednieuwe reportagereeks van vijf afleveringen die gewoon ‘CATHéRINE’ heet.

Vanaf dinsdag 3 mei verkent  Cathérine elke week een nieuwe bijzondere wereld, zoals die van orgaantransplantaties of die van de  Red Flames, onze vrouwelijke voetbalsters. Cathérine kan achter de schermen kijken. Ze maakt aan den lijve mee hoe het is om in die wereld te leven en te werken. Het kost Cathérine soms tranen en het doet soms een beetje pijn, maar er kan ook al eens gelachen worden.

CATHéRINE is actueel, ze telt af samen met patiënten die wachten op een orgaantransplantatie, ze voelt de spanning bij de Red Flames, net voor de Rode Duivels naar dat zo belangrijke EK Voetbal in Frankrijk vertrekken. En ze bezoekt de Belgische ambassadeur in Irak en Jordanië die de laatste jaren zijn regio fel zag veranderen, en nu met zijn gezin leeft in één van de gevaarlijkste gebieden ter wereld. Cathérine wordt ook uitgenodigd door de Path Finders, de elitetroepen van de Belgische para’s om drie dagen en drie nachten lang haar fysieke grenzen te verleggen op een verkenningsmissie in het zuiden van Frankrijk.

De volledige afleveringen van CATHéRINE kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.