Nieuw bij FOX: De legendarische sci-fi serie ‘The X-Files’

The X-Files
©FOX

De legendarische sci-fi serie ‘The X-Files’ landt deze zomer op FOX. Wat begon als een cult-hit in 1993 is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De show won twee keer de Golden Globe voor Beste Dramaserie in 1995 en 1997, kreeg in 1996 de prestigieuze Peabody Award en werd in totaal maar liefst 61 keer genomineerd voor een Emmy, waarvan de show er 15 verzilverde.

In The X-Files volgen we de FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) die zich ontfermen over de X-Files, onopgeloste zaken die aan het paranormale zouden kunnen gelinkt worden. Mulder, die beweert als klein jongetje gezien te hebben hoe zijn zus door aliens werd ontvoerd, is er rotsvast van overtuigd dat er een hele wereld bestaat die rationeel niet verklaard kan worden. En Scully, een arts van opleiding, blijft steeds vastberaden om te bewijzen dat wetenschap zelfs datgene kan verklaren wat onverklaarbaar lijkt. Niets – zelfs niet haar eigen mogelijke alienontvoering – kan haar van gedachten doen veranderen.

Donderdagavond wordt dus jouw vaste afspraak met Scully en Mulder op FOX, voor een avond vol mysterie en nostalgie met dubbele afleveringen van The X-Files.

Ontdek de X-Files vanaf het zesde seizoen, met vanaf 23 juli elke donderdag een dubbele aflevering om 20.35 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.