Nieuw album voor Johan Veugelers – ‘Beloof Me’

©Johan Veugelers

Onder massale belangstelling van fans, vrienden, familie en pers werd ‘Beloof Me’, het debuutalbum van Johan Veugelers vrijdagavond voorgesteld in Betekom.

Johan Veugelers, zijn producer en zijn vriendin Anja – die tevens ook verantwoordelijk is voor het management van de zanger – hebben maanden aan ‘Beloof Me’ gewerkt.  De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen toen de zanger vrijdagavond zijn muzikale kindje boven de doopvont hield.

Niet alleen heel wat fans, maar ook heel wat collega’s waren voor de gelegenheidheid naar Betekom afgezakt.  Ondermeer Luc Steeno, De Stoempers, Yves Segers, Steve Tielens, Garry Hagger, Tamara en Tom, Ida De Nijs, Danny Deroover, René Redley, Guy Neve, Sabine, Gino Verano, Jaimy, Tom Weedaege en René Troost kwamen de zanger feliciteren met de release van z’n allereerste album!

Het eerste exemplaar van zijn eerste plaat kreeg Johan Veugelers uit handen van collega Luc Steeno.  “Toch wel een bijzonder moment,” zei Johan na afloop.  “Je werkt maanden naar iets toe en dan is het moment daar dat je je werk kan laten horen aan je fans, vrienden en familie.  ‘Beloof Me’ is echt de kers op de taart!”

Johan heeft ook lovende woorden voor iedereen die aan het album meewerkte: “Ik ben heel blij dat ik met een zeer getalenteerd team kon samen werken.  Mijn vriendin Anja verdient een apart woordje van dank, want dankzij haar kan ik onbezorgd doen wat ik doe.  Zij heeft zich de afgelopen maanden werkelijk ‘gesmeten’ om dit album tot een pareltje te maken.  Zonder haar – én al die andere fantastische mensen – was het me zeker niet gelukt.”

‘Beloof me’, het nieuwe album van Johan Veugelers, is vanaf nu verkrijgbaar als fysiek exemplaar én als download op iTunes.  Het is jou garantie om met een lach door de dag te stappen!


‘Beloof Me’ – Tracklist

Beloof Me
Als Ze Lacht
Schreeuw Het Uit
Hey Jij
Ademloos
Ik Was Nooit Een Casanova
Ga Je Mee
Vlaamse Nachten
Julia
Hou Me Vast
Marijke
Hey Jij Hoe Heet Je
Blootvoets Dansen
Ruitenwisser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.