Nieuw album ‘Pinten & Patatten’ voor Jettie Pallettie (bestel je CD hier!)

©House Of Entertainment

Jettie Pallettie, de koningin van de kroegen en de fetisj van iedere feesttent stelt volgende week bij brouwerij De Sater in Eke-Nazareth haar eigen ‘Blonde Jettie’-bier voor. Samen met Kurt Wynant van Dépoo 7 én de brouwerij, ontwikkelde Jettie een lekker biertje dat perfect past bij haar recent verschenen succesalbum ‘Pinten & Patatten’. “Ik ben blij dat de Nazarethse burgemeester Danny Claeys, samen met een aantal leden van het Schepencollege, als eerste mijn ‘Blonde Jettie’ komt proeven. Mijn biertje is afgeleid van de ‘Dépoo 7′, een overheerlijk blond bier met een alcoholgehalte van 7%. Een ‘genietbiertje’ dat lekker smaakt”, zegt Jettie enthousiast.

Met het nieuwe album ‘Pinten & Patatten’ schrijft Jettie ondertussen geschiedenis. “Nadat Andy Peelman (De Buurtpolitie) mij eind april het eerste exemplaar uitreikte op mijn nagenoeg uitverkochte jubileumconcert in Ninove, is het balletje keihard aan het rollen gegaan en zijn de cd’tjes buiten gevlogen. Na de optredens, maar vooral ook in de winkels is de belangstelling groot. We zaten veel vroeger dan verwacht al door onze voorraad heen, waardoor we hebben moeten bijpersen. Zoals ik het nu aanvoel wordt ‘Pinten & Patatten’ vermoedelijk het meest succesvolle Jettie Pallettie-album. Tuurlijk ben ik trots, want er staan uitstluitend nieuwe liedjes op het cd’tje, inclusief ‘Cafeetje 3.0’, de nieuwe versie van het liedje waarmee het voor mij begon”, zegt Jettie enthousiast.

Wie meer info wenst over het ‘Blonde Jettie’-bier en het album ‘Pinten & Patatten’, kan terecht op www.jettiepallettie.nl

Bron Video: ©Showbizz Tv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.