Nielson komt op 13 december naar Trix in Antwerpen

Nielson is terug. En zijn nieuwste single Diamant klinkt anders, voelt anders en ís anders:elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 in Nederland zijn leven op zijn kop zette.

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’‘Hoe’ en zijn samenwerking met BLØF op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol. Maar het allergrootste succes behaalde Nielson met de single ‘Sexy Als Ik Dans’, dat in de zomer van 2014 niet van de radio te slaan was. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk.

Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot. “De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op ‘Diamant’ reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” – Nielson

Op 13 december komt Nielson naar TRIX in Antwerpen. Tickets zijn meteen in verkoop via greenhousetalent.be

https://www.youtube.com/watch?v=zKmsZzJQJV0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.