Niels Destadsbader maakt kinderwensen waar in Wemmel

©medialaan

AFLEVERING 3 VAN DE WENSBOOM OP MAANDAG 16 MEI 2016 OM 20.35 …


In De Wensboom zorgt Niels Destadsbader ervoor dat kinderen de kans krijgen om een wens te doen voor iemand anders. Alle kinderen mogen hun wens in de wensboom hangen, waarna de mooiste, de gekste en de grappigste dromen in vervulling gaan. Op maandag 16 mei zet Niels de Sint-Jozef school in Wemmel aan de rand van Brussel volledig op z’n kop. Nietsvermoedend zijn de kids op weg naar hun klas en ze hebben geen idee dat deze dag wel héél speciaal wordt. Maar al snel worden ze grondig wakker geschud. Niels zorgt voor magische momenten: wiens wens komt uit?

De 9-jarige Nathan heeft een wens in de wensboom gehangen voor zijn mami en papi. Grootouders mami en papi zorgen al voor Nathan vanaf hij negen maanden oud was, omdat zijn mama moeilijk voor zijn opvoeding in kon staan. Om hen te bedanken heeft Nathan samen met Niels  een superleuk uitje geregeld. Mami en papi houden van musea en dus weet Nathan dat hij hen kan plezieren met een VIP-bezoek na sluitingstijd, inclusief een etentje in het Natuurhistorisch Museum.

Caitlin (8 jaar) uit 2B houdt heel erg van zingen. Zingen zit in de familie want volgens het meisje klinkt haar mama als een nachtegaal. Daarom wenst ze voor haar dat ze eens in een echte studio mag zingen zodat heel de wereld kan horen hoe goed haar mama is. Wat Caitlin echter niet weet, is dat twee vriendinnetjes van haar net hetzelfde gewenst hebben, maar dan voor Caitlin zelf. Zo belanden moeder en dochter samen in een opnamestudio met producer Jeroen Swinnen, hulpcoach naast Bart Peeters in The Voice van Vlaanderen. Een magisch moeder-dochter moment.

Voor de wens van Dario (12 jaar) gaat Niels over de grenzen heen. Dario woont sinds september in België maar de broer van zijn mama verblijft nog steeds in Venezuela, waar hij werkt als muzikant en producer. Het is al zes jaar geleden dat Dario’s mama haar broer gezien heeft en daar wil de jongen verandering in brengen, mét de hulp van Niels. Wat volgt is een emotioneel, muzikaal en totaal onverwacht weerzien.

Na de wensen voor de mama’s is er ook een papa aan de beurt om verrast te worden. Pieter (10 jaar) wenst een zelf gebreide trui voor zijn papa Jim. Jim vraagt al 18 jaar aan zijn vrouw om voor hem een trui te breien maar de mama van Pieter is jammer genoeg niet het grootste breitalent. Tante Els kan wél breien maar Jim viel nog nooit in de prijzen. Pieter vindt het hoog tijd om papa’s wens na 18 jaar te laten uitkomen en ontwerpt samen met Niels een opvallende trui.

Noah is 8 jaar en heeft een wens voor zijn grote broer Thomas (10 jaar). Thomas is verzot op kippen en kon er letterlijk uren naar staren. Tot de familie Haristan bezoek kreeg van een vos die de kippen doodbeet. Noah wil zijn broer verrassen met nieuwe kippen, maar eerst moet er gezorgd worden voor een hok waar geen enkele vos tegenop kan.

vtm.be                                 Facebookvtm                         Twitter#dewensboom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.