Niels Albert en Bert Longin testen The Fungroup’s nieuwste attractie Sky Bikes

Sky Bikes
©The Fungroup

The Fungroup, het Limburgs attractieverhuurbedrijf van Stefan Kerkhofs, lanceert een nieuwe spectaculaire attractie: Sky-Bikes. De uitdaging: fietsen in de lucht op 50 meter hoogteVeldrijder Niels Albert en racepiloot Bert Longin fietsten in een vriendschappelijke race om ter snelst naar boven en genoten aan de top van het prachtig uitzicht en de adrenalinekick.

“Het is een absolute adrenalinekick! De eerste 10 meter denk je van oké dat valt hier mee. Maar hoe hoger de kraan gaat, hoe zotter het wordt. Bovendien heb je dankzij het harnas het gevoel dat je loshangt. Superspannend! Je weet natuurlijk dat je goed vastzit, maar ik heb mijn stuur toch goed vastgeknepen”, aldus Bert Longin.

“Deze attractie is een schot in de roos! Het is iets waar wij sporters op kicken. Maar ik ben er zeker van dat dit ook bij het brede publiek in de smaak zal vallen. Een must do als je het mij vraagt”, zo zegt de enthousiaste Niels Albert.

Sky Bikes
©The Fungroup
Adrenalinetopper voor competitiebeesten zonder hoogtevreesDe nieuwste attractie van The Fungroup is er eentje voor echte competitiebeesten. Met Sky-Bikes nemen vier deelnemers het tegen elkaar op en proberen ze als eerste al fietsend de top te bereiken. Spectaculair als je weet dat deze top letterlijk op 50 meter hoogte hangt! Vastgemaakt aan een hijskraan fiets je dus al zwevend de hoogte in. Deze adrenalinetopper verdient dus zeker een plaatsje op de lijst van meest unieke en vernieuwende attracties. Spannend, maar 100 % veilig dankzij het ingenieus bevestigingssysteem van zowel de fiets als de deelnemer. Sky-Bikes wordt ongetwijfeld een nieuwe favoriet voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Ideaal om bijvoorbeeld sportevenementen op te leuken.

Meer info: www.fungroup.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.