Home NIEUWS PURESFASHION - LIFESTYLE Nickelodeon viert aftrap 20 jaar SpongeBob SquarePants op Amsterdam Fashion Week

Nickelodeon viert aftrap 20 jaar SpongeBob SquarePants op Amsterdam Fashion Week

©Peter Stigter

Vrijdag 8 maart debuteert Marlou Breuls op Amsterdam Fashion Week met haar SpongeBob x Marlou Breuls couture collectie. “The Icon Collection” viert het twintigjarig bestaan van SpongeBob SquarePants en bestaat uit acht looks die geïnspireerd zijn op de iconische karakters uit de gelijknamige Nickelodeon serie.Marlou Breuls heeft een aantal personages uit de Nickelodeon serie vertaald in 3-D avant-garde silhouetten.

Het SpongeBob SquarePants thema verbindt de collectie tot een geheel, terwijl elk iconisch ontwerp duidelijk herkenbaar en toch onderscheidend blijft door zijn vorm en kleurgebruik.Best Year Ever! Nickelodeon viert 20 jaar SpongeBob SquarePants met het “Best Year Ever”- een eerbetoon aan één van de meest beeldbepalende tv-series en personages ooit gemaakt! SpongeBob SquarePants werd op 17 juli 1999 gelanceerd en heeft de afgelopen 17 jaar als de onbetwiste nummer één de geanimeerde serie reeks voor kinderen aangevoerd met de creatie van een opwekkende universum, geliefde personages en een niet meer weg te denken popcultuur met catchphrases en memes. Met een Tony-bekroonde Broadway-musical en vele theaterproducties is SpongeBoB SquarePants een terechte icoon met een wereldwijde fanbase.

Maar er is meer. Na de aftrap van SpongeBob x Marlou Breuls, start Nickelodeon speciaal een reeks met nieuwe Spongebob SquarePants afleveringen. Vanaf a.s. maandag 11 tot en met 15 maart te zien om 16.00 uur op Nickelodeon.Over Marlou BreulsDe in Amsterdam gevestigde ontwerper Marlou Breuls richtte haar merk op in 2016, na haar afstuderen in Mode en Design aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Haar afstudeercollectie, ‘de non-conformist’, kreeg een ongelooflijk enthousiaste reactie van de pers en heeft daarom de Lichting 2016 Audience Favorite Award gewonnen. Haar werk is een mix tussen authentieke en ongewoon materiaalgebruik. Breuls heeft een revolutionaire visie met tegenstrijdige en conceptuele collecties. Haar werk is een reactie op sociale kwesties, door een evenwicht te creëren tussen provoceren en het gebruik van gedurfde vormen en kleuren. Breuls werkt regelmatig voor zangers als Björk en Sia en haar ontwerpen zijn te zien in tijdschriften als W en Vogue.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten