Nicholas zorgt voor extra madness op Tomorrowland

Gemiddeld 742.000 kijkers lieten zich vorige week betoveren door de magie van Nicholas. Op donderdag 11 februari 2016 zomert het in de tweede aflevering van Nicholas en trekt de goochelaar naar Tomorrowland, waar hij de madness naar een nóg hoger niveau tilt. Dimitri Vegas en Like Mike, de koningen van het festival, laten zich backstage graag betoveren door de street magic van Nicholas.

©medialaan

Zon, vakantie, terrasjes, festivals,… de zomer is dé ideale periode voor Nicholas’ coole street magic. “Mensen hebben tijd en lopen er relaxed bij. Dat zijn de ideale omstandigheden voor een goeie truc”, klinkt het. Nicholas trekt Vlaanderen rond en zorgt op straat, op het strand, in cafés en op alle andere mogelijke plekken voor fantastische momenten die de toeschouwers nog lang zullen bijblijven.

In het park van Leuven verrast Nicholas een argeloos meisje dat een boek aan het lezen is en neemt hij nieuwsgierige passanten mee op een magische trip. In Antwerpen combineert Nicholas zijn twee grootste passies – goochelen en skaten – en zorgt hij onmiddellijk voor ontzetting bij de omstaanders. Zij kunnen hun ogen gewoonweg niet geloven…

Niet iedereen heeft vakantie tijdens de zomermaanden. Nicholas gaat radiodeejays Leen Demaré en Raf Van Brussel opzoeken bij JOE fm. Hij heeft voor het duo een muzikale verrassing bedacht die hen echt op het lijf is geschreven. Na Nicholas’ blitzbezoek blijven Leen en Raf verbijsterd achter. “Mijn hart staat gewoon stil”, klinkt het bij Leen. “Ik kijk altijd samen met mijn dochters naar Nicholas en dan debatteren we uren nadien nog steeds om een verklaring te vinden, maar er is er gewoon geen”, concludeert Raf vol verbazing.

Ten slotte trekt Nicholas ook naar hét zomerevent bij uitstek: Tomorrowland. “Tomorrowland is een land vol fantasie en magie. Een land waar veel mensen spontaan blij van worden. Ik was er nog nooit geweest, maar keek er enorm naar uit om voor wat extra magie te zorgen”, zegt Nicholas. Tussen de opzwepende dance acts door zorgt hij voor een paar magische verrassingen waarvan de party people volledig uit hun dak gaan. Vlak voor ze aan hun dj-act op de main stage beginnen heeft Nicholas nog een magische afspraak met de ongekroonde koningen van Tomorrowland: Dimitri Vegas en Like Mike…

AFLEVERING 2 OP DONDERDAG 11 FEBRUARI 2016 OM 20.35 BIJ VTM

vtm.be                            facebookNicholas                         Twitter#nicholas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here