New Release: TOPradio: De Blijvers compilatie (bestel je CD hier!)

TOPradio voert al wekenlang actie om zijn FM-uitzendvergunning te behouden vanaf 2018. Ondertussen hebben al meer dan 72.000 mensen de online petitie voor het behoud van de dancezender getekend en leverde de hele kwestie een pittige vragenronde op in de Commissie Media. Nu komt er ook een muzikaal antwoord. Vanaf 17 november brengt TOPradio in samenwerking met N.E.W.S. Records de ultieme dance-compilatie uit, ‘De Blijvers’.

‘De Blijvers’ is een verzameling dance-tracks (4cd en digitaal verkrijgbaar) die de sfeer van TOPradio uitademen en gegarandeerd feest op de dansvloer betekenen; party-floorfillers van vroeger, nu en nog vele jaren in de toekomst … échte Blijvers, dus !

N.E.W.S. Records heeft altijd al een bijzondere band met het dancestation gehad. “TOPradio is al jarenlang een belangrijke ondersteuning voor dance en hip hop releases en een fantastische partner om mee samen te werken. De beslissing van de Vlaamse Overheid om TOPradio geen zendvergunning toe te kennen is hallucinant en onbegrijpelijk”, zegt Jan Vanneste, directeur van N.E.W.S.

TOPradio hoopt een digitale doorstart te kunnen forceren, maar de uitzendingen via DAB+ zijn vandaag peperduur en bereiken minder Vlamingen dan FM-uitzendingen. De opbrengst van de cd-verkoop van ‘De Blijvers’ gaat daarom integraal naar de werking van de zender. “Als Gentse firma zien we het als onze taak om TOPradio te steunen in deze moeilijke tijden. Vandaar de beslissing om de opbrengsten van deze release te laten doorvloeien naar de verdere werking van TOPradio”, aldus Jan Vanneste.
Wie de 4CD bestelt krijgt er ook een unieke ‘TOPradio Moet Blijven” sticker bij.

Beschikbaar als 4CD of als digitale download via:

https://NEWS.lnk.to/deblijvers

Crowdfunding
Maar TOPradio gaat nog verder : om digitaal in de ether te blijven, zijn nog meer centen nodig, 75.000€ meer bepaald. Daarom is TOPradio nu ook gestart met een crowdfunding campagne.

Hier vind je alle informatie daarover :
https://crowd.hellobank.be/nl/projects/topradio-moet-blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.