New Release: OT – Confessions

OT
©Mostiko

“Confessions” is een eerlijke EP rond bekentenissen en persoonlijke ervaringen van OT (aka Olivia Trappeniers) als jonge vrouw in deze tijd, waar de druk van social media altijd en overal aanwezig is.

Wel drie keer komt het woord “Bad” voor in de titels op haar EP. Omdat OT weet hoe het voelt om fouten te maken en daar sterker uit te komen. Verkeerde keuzes maken, doet iedereen. En dat was haar inspiratie voor “Confessions”. Ze voelde zich vaak “bad” wanneer ze, zoals vele jonge vrouwen, aan bepaalde verwachtingen en ideaalbeelden probeerde te voldoen.

Olivia wil jonge vrouwen vertellen welke lessen ze geleerd heeft uit haar fouten. De boodschap van “Confessions” is dat ze zich voor niemand moeten veranderen. Het is verkeerd om mee te doen aan de competitie tussen vrouwen. Dat is een doodlopende straat vol afgunst en roddels. Natuurlijk is dit ook iets waar jonge mannen mee worstelen. Maar de realiteit is nu eenmaal dat dit vaker voorkomt bij vrouwen. Maar wanneer je elkaar

OT
©Mostiko

steunt en complimenten geeft, ontstaat er iets heel moois: Girl Power.

Die sterkte, die “power”, komt duidelijk aan bod in onder andere “Bad Advice”, “Bad Boys” en “Bad not good”. Hier roept ze op om zelf keuzes te maken wat goed voor jezelf is, wat de “anderen” ook zeggen of vinden.
Hier eerlijk te zijn naar elkaar toe, toegeven dat je fouten maakt en onzekerheden hebt; dat is de beste “confession” die ons allen kan verbinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.