New Release: DJ WOUT – The Young Ones (feat. Puck Cyson)

Na zijn 2 releases in 2015: ”Masterblaster” met MC Pyro en ”Somebody now to love” met Les Mecs, gaat DJ Wout ook in 2016 verder op zoek naar jonge, gelijkgestemde zielen om samen nieuwe muzikale paden te bewandelen.

Voor z’n eerste single van het jaar zocht hij een warme, rauwe mannenstem met een perfecte engelse uitspraak. Dankzij de nederlandse top-producer Jeroen ”Big Dawg” Nap, kwam hij bij Puck Cyson terecht.

Deze singer-songwriter is een multi-getalenteerde artiest. Op gitaar, toetsen of aan de micro, overal toont hij z’n passie voor muziek en eigenzinnig gevoel voor ritme. Geboren in Nederland, met Zuid-Amerikaanse roots, kreeg hij de groovy vibes met de paplepel ingegoten. Dat vertaalde zich reeds in diverse muzikale avonturen.

In de jaren ’90 ging op tournee met BBE, bekend van de wereldwijde clubhit „Seven days and one week”. Daarna volgden contracten als sessie-artiest bij Byte-Records (2 Unlimited, Sylver, Sash), en één van de leads in de Duitse pop/r&b groep R&G. In 2008 nam hij een track op voor Wicked Jazz Sounds. Hij trad op op vele festivals, zong met Candy Dulfer op sax een duet en werkte mee achter de schermen van ”The Voice of Holland” seizoen 3.

En nu is er dus ”The Young Onez” met DJ Wout. Het klikte meteen in de studio en een krachtig, energiek en feestelijk generatie-thema dat symbool staat voor de eeuwigdurende evolutie in de muziek is het resultaat. Een vette knaller die reeds op veel support van binnen- en buitenlandse DJ’s kan rekenen, en je deze zomer vaak zal horen op je favoriete festival!

Released op Superwave Records (SUP003)

iTunes: https://itunes.apple.com/be/album/young-ones-feat.-puck-cyson/id1096157410?i=1096157856&l=nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.