Netsky op zaterdag 25 februari in het Sportpaleis!

©Newsnv

Eén van ’s lands grootste muzikale exportproducten en publiekslievelingen is dit jaar helemaal terug! Netsky bracht in mei zijn langverwachte derde album ‘3’ uit. Een perfect uitgevoerde evenwichtsoefening tussen zijn roots in dance en drum & bass, en gelukzalige, catchy pop, house, funk en electro. De plaat is bezaaid met fantastische samenwerkingen en special guests, waaronder Emeli Sandé, Chromeo, Saint Raymond, Jauz en meer.

Het nieuwe album werd vorige zomer voorafgegaan door de release van festivalfavoriet “Rio”. De single groeide uit tot een internationale hit en werd dit jaar ook gebruikt als soundtrack van Netsky’s rol als officiële muzikale ambassadeur van het Belgisch Olympisch Team. Ook opvolger “Work It Out” feat. Digital Farm Animals werd op groot enthousiasme onthaald. Het nummer viel voornamelijk op dankzij de bijhorende, award winning interactieve video. Huidige single “Higher” is goed opweg alweer een zomeranthem van formaat te worden. De song zal ongetwijfeld heel wat festivalgangers aan het dansen brengen deze zomer, en dat o.a. op Dour Festival en Laundry Day.

Vandaag kondigt Netsky aan dat hij ook een grootse indoorshow plant, op zaterdag 25 februari in het Sportpaleis! Nieuw werk en alle grootste hits in een live jasje, dat mag je niet missen! Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 7 juli om 10u.

Start ticketverkoop: Donderdag 7 juli – 10u

Tickets via: PROXIMUSGOFORMUSIC.BE

Ticketprijzen: 41€ / 35€ (incl. servicekosten)

Netsky – ‘3’ is hier te vinden: http://news.lnk.to/netsky3


Over Netsky:

Al sinds hij in 2009 als jonge belg op het legendarische Britse platenlabel Hospital Records tekende in 2009 is Netsky onderweg naar de top. Zijn beruchte debuutalbum zette de jonge Antwerpse producer op de kaart als een van de meest getalendeerde en meest besproken artiesten in de elektronische muziek. Met zijn laatste album ‘2‘, dat van 2012 dateert, veroverde hij meteen de #1 positie in de charts en scoorde hitsingles als Come Alive, Love Has Gone en We Can Only Live Today (Puppy).

In 2014 scoorde hij nog een #1 met het nummer Running Low met de vocalen van Beth Ditto en vorig jaar volgde de zomerhit Rio, het nummer dat ook desoundtrack zou worden van de Belgische Olympische Campagne waar Netsky de muzikale ambassadeur voor is. Netsky’s werk werd eind vorig jaar ook bekroond met de Vlaamse Cultuurprijs voor Muziek, dewelke hij tijdens Music For Life mocht ontvangen uit de handen van Minister Sven Gatz. Het was de eerste keer in de geschiedenis dat deze prijs uitgereikt werd aan een artiest uit de elektronische muziek, ook is Netsky de jongste laureaat die deze prijs al mocht ontvangen.

Netsky geniet ook van een ijzersterke live reputatie. Zijn live show werd in 2012 voorgesteld in de Londonse Brixton Academy en maakte ons kort daarna zijn debuut in een uitverkochte dubbeluitvoering in de Ancienne Belgique. De show blijft steeds de grenzen verleggen van hoe zijn muziek geproduceerd en live ervaren wordt. In de steeds vernieuwende show omringt Netsky zich met een volwaardige liveband en straffe visuals.

Met deze show speelde de band al meerdere uitverkochte tours doorheen Europa, de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland en Australië en deed hij bij eerder ook al de Lotto Arena ontploffen. Ook op festivals als Glastonbury, Ultra Music Festival, Coachella, Rock Werchter en Pukkelpop maakte hij een blijvende indruk en 2013 sloot hij af door een arenatour doorheen het Verenigd Koninkrijk te ondersteunen voor niemand minder dan Chase en Status. Zijn laatste optreden in eigen land dateert van Pukkelpop 2015, waar hij het hoofdpodium van het festival afsloot met een fenomenale show.

http://netskymusic.com
http://facebook.com/netskymusic
http://twitter.com/netskymusic
http://youtube.com/netskymusictv
http://soundcloud.com/netsky

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.