Netflix lanceert nieuwe trailer voor zevende en laatste seizoen Orange is the New Black

Netflix
©Netflix

Het zevende seizoen van de hitserie Orange is the New Black staat voor de deur: vanaf 26 juli is het laatste seizoen te zien op Netflix. Vandaag lanceert Netflix de nieuwe trailer en het speciale artwork.Over Orange Is The New Black

Orange is the New Black luidde een monumentaal tijdperk van televisie in. De zes seizoenen belichten moeilijke, relevante en menselijke hedendaagse verhalen. In het laatste seizoen komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven terwijl het leven in de gevangenis, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee’s vriendschap met Cindy is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winststroom van Polycon. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

Over het artwork

Om deze serie feestelijk af te sluiten voor alle trouwe fans hebben de cast en makers van Orange is the New Black het artwork laten ontwerpen door niemand minder dan ‘The Orange Army’. Tien toegewijde getalenteerde artiesten vanuit onder meer Groot Brittanië, Armenië, Brazilië, Italië en de Verenigde Staten werden persoonlijk via social media geselecteerd en zien hun eigen ontwerpen nu terug op bussen, gebouwen en billboards overal ter wereld ter ere van het zevende en tevens laatste seizoen van hun favoriete serie.

Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Volg Orange is the New Black op TwitterInstagram en Facebook.

Netflix
©Netflix

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.