Netflix kondigt nieuwe miniserie Unbelievable aan met eerste trailer

Netflix
©Netflix

Unbelievable is een Netflix-miniserie over een aantal gelijkaardige seksuele aanrandingen en een potentiële serieverkrachter.

Netflix
©Netfilx

Wanneer de tiener Marie Adler (Kaitlyn Dever) een aangifte doet waarin ze beweert dat ze seksueel is aangevallen door een indringer in haar huis, wordt haar verhaal sterk in twijfel getrokken door de onderzoekende detectives maar ook door de mensen die het dichtst bij haar staan.

Ondertussen ontmoeten de detectives Grace Rasmussen en Karen Duvall (Emmy winnaarsToni Collette en Merritt Wever) elkaar tijdens het onderzoek naar een aantal gruwelijk gelijksoortige indringersverkrachtingen en werken samen om de potentiële serieverkrachter te vangen.

Netflix
©Netflix

Unbelievable is geïnspireerd op waargebeurde feiten uit The Marshall Project en het ProPublica Pulitzer Prize-winnende artikel, “Een ongelofelijk verhaal van verkrachting“, geschreven door T. Christian Miller en Ken Armstrong. Tevens gebaseerd op de This American Life radio-episode, “Anatomie van de Twijfel”, met afleveringen geregisseerd door de door Oscar genomineerden Susannah Grant en Lisa Cholodenko.

Unbelievable is een verhaal over een onuitspreekbaar trauma, onwankelbare vasthoudendheid en verbazingwekkende veerkracht.

Showrunner Susannah Grant produceert de serie samen met Sarah TimbermanCarl BeverlyLisa CholodenkoAyelet WaldmanMichael ChabonKatie CouricRichard Tofel,Neil BarskyRobyn Semien, en Marie.

#UnbelievableNetflix is vanaf 13 september exclusief te zien op Netflix

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.