Nathalie Meskens neemt u mee naar Motown

Nathalie Meskens is helemaal terug met een nieuwe show. Deze keer draait het allemaal om Motown. Een opzwepende avond vol herkenbare nummers van eind jaren 60 en begin jaren 70. Meskens zingt Marvin Gaye, The Supremes, The Four Tops en eert vele anderen artiesten. Ook al heb je niet in deze tijd geleefd, iedereen kent deze muziek en krijgt er onmiddellijk een nostalgisch gevoel bij. Motown kent meer hits dan de Beatles, de Stones en Elvis Presley samen. Meskens wordt in dit stomende, theatrale, muzikale programma begeleid door tien topmuzikanten. Verwacht je aan een wervelende show!


Première in De Roma

We kenden haar al als actrice en als presentatrice, maar zingen kan Nathalie Meskens ook. De hele avond lang bracht Meskens de ene soulklassieker na de andere in de Roma in Antwerpen, de thuisstad van Meskens.

“Het voelt precies alsof ik in die tijd geleefd heb”, zegt Meskens over haar nieuwe show. “Het voelt super nostalgisch en ik merk dat veel muzikanten in onze band – die ook allemaal te jong zijn om in die periode geleefd te hebben – dat ook zo ervaren.”

Meskens trekt met haar Motown-show nog 1 keer naar de ROMA in Januari 2017 .

Video: ©Medialaan


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.