Na MAMMA MIA! creëert Deep Bridge een nieuwe versie van ‘The Sound of Music’

The Sound of Music
©Deep Bridge

Zelfs na het succes van films als ‘The Greatest Showman’ en ‘La La Land’, blijft ‘The Sound of Music’ met een straatlengte voorsprong de allergrootste musicalfilm. Jong en oud zitten elk jaar tijdens de kerstperiode voor het scherm gekluisterd om opnieuw mee te genieten van de avonturen van de familie Von Trapp.
 
Maar de échte beleving van deze klassieker vind je in het theater. In 2009 liepen de theaters vol voor Deborah De Ridder. De winnares van het VTM-programma ‘Op zoek naar Maria’ schitterde aan de zijde van een fenomenale Kapitein Von Trapp, neergezet door Peter Van de Velde. Vijf jaar geleden was ‘The Sound of Music’ opnieuw een voltreffer met o.a. Kürt Rogiers en Charlotte Campion. “We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen en de komende weken maken we het creatieve team en de cast bekend. Het wordt een volledig nieuwe versie, zonder afbreuk te doen aan het verhaal en het unieke kader waarbinnen deze prachtige gezinsmusical zich afspeelt”, klinkt het bij de theaterproducent.
 
‘The Sound of Music’ vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als ‘Do Re Mi’, ‘My Favorite Things’ en ‘Edelweiss’ maken ‘The Sound of Music’ tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen

‘The Sound Of Music’ speelt try-outs in Capitole Gent vanaf 27 november 2020 en gaat in première op zaterdag 6 december 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets zijn te koop via 
www.deepbridge.been kosten tussen 29 en 74 euro.


Deep Bridge

Deep Bridge werd in het voorjaar van 2017 opgericht. Het huis maakt musical en theater voor een breed publiek en benadert zijn voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Deep Bridge kiest voor een mix van lokale, nieuwe producties en eigen versies van internationale titels.

In een eerste jaar tekende het huis voor de ‘Rocky Horror Show’, ‘Ridders van de Ronde Keukentafel’ en ‘Doornroosje’. In het tweede seizoen werden daar heel wat voorstellingen aan toegevoegd: ‘Er was Eens…, het Sprookjesconcert’, ‘Meiskes & Jongens’ met muziek van Raymond van het Groenewoud, ‘The Christmas Show’, en recent ‘Monty Python’s Spamalot’ en ‘Assepoester’.

Voor het volgende seizoen staan ‘La Cage aux Folles’ met onder andere Koen Crucke en Johny Voners op het agenda, ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ met Maureen Vanherberghen en vanaf februari 2020 een eigen, volledig Vlaamse versie van ‘MAMMA MIA!’ op stapel. Voor die laatste wist Deep Bridge een verrassende cast samen te stellen met onder andere Ann Van den Broeck, Evi Hanssen, Tinne Oltmans en Michiel De Meyer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.