Mr Gay Belgium Bart Hesters lanceert tijdens Antwerp Pride ‘House + Love = Home’-campagne

Antwerp Pride

Dit weekend vindt de 11ste editie plaats van Antwerp Pride, door de vele evenementen en de kleurrijke parade zullen heel wat mensen Antwerpen bezoeken.

De Stad Antwerpen zette de laatste maanden al enorm in op de zichtbaarheid van de LGBT- en regenbooggemeenschap. 

Omdat overal en op elk moment jezelf thuis voelen zeer belangrijk is lanceert Mr Gay Belgium 2018 Bart Hesters dit weekend een zichtbaarheidscampagne om nogmaals aan te kaarten dat iedereen 100% zichzelf moet kunnen zijn, en niet enkel tijdens de pride periode.

 

Antwerp PrideDit doet hij door de komende dagen met polsbandjes met daarop de slogan ‘House + Love = Home’ naar de bezoekers van de pride te trekken om de boodschap van verdraagzaamheid en tolerantie nog meer in de kijker te zetten.

De recente voorvallen in de wereld, maar ook eigen land (o.a. aanval in Gent vorige week) tonen aan dat er nog steeds veel werk is aan de winkel. 

Zondag zal Mr Gay Belgium dan ook een stand bemannen in de pride village waar Bart de polsbandjes zal overhandigen aan de aanwezige bezoekers en graag persoonlijk zal toelichten waarom een warme thuis en jezelf aanvaard voelen enorm belangrijk zijn.

De campagne is volgens Hesters nog maar de start van een groter geheel waar hij de komende maanden mee naar buiten wilt treden.

www.mrgaybelgium.be

www.antwerppride.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.