Moose Winterbar Antwerpen blijft langer open en heeft grote dromen

MOOSE WINTERBAR ANTWERPEN IS GROOT SUCCES EN BLIJFT VIER WEKEN LANGER OPEN

De pop-up winterbars hebben hun belofte waargemaakt en blijken hét succes van deze winter te zijn. Zo ook Moose Winterbar Hasselt en Antwerpen. Beiden zitten sinds hun opening op respectievelijk 9 november en 7 december, elke avond helemaal vol. Het succes is zo groot dat Moose Winterbar Antwerpen besloten heeft vier weken langer open te blijven. Net als de editie in Hasselt is zaterdag 17 februari de laatste avond.

Jong en oud gaan in de Moose Winterbars op zoek naar een onvervalste en oergezellige après-ski sfeer. Ondergebracht in een massief houten chalet brengen de winterbars je in één klap naar de voet van de skipistes. Van de zitbanken bekleed met dierenhuiden, het personeel gekleed in ‘dirndls’ en ‘lederhosen’, de halve liters bier en de schnaps tot de muziek, alles baadt in een unieke ‘Alpensfeer’. Optredens van sfeermakers als Sam Goris, K.I.A., de Pittaboys of Gunter D!, …. en vele anderen, maken het feest compleet

ORGANISATIE WIL VOLGENDE WINTER ZEVEN VESTIGINGEN IN HEEL VLAANDEREN

Gesterkt door het succes in Hasselt en Antwerpen maakt de discotheek Versuz, de organisatie achter de Moose Winterbars, zijn ambitie bekend voor winter 2018. Zo willen ze in heel Vlaanderen maar liefst 7 Moose Winterbars openen. Ze doen dan ook een warme oproep aan alle steden, gemeenten, organisaties of personen die zich geroepen voelen een Moose Winterbar te openen in hun gemeente of stad. Wie zich geroepen voelt weet zich alvast gesterkt door de ervaring en professionaliteit van de organisatie, de ondersteuning in marketing en het bewezen ijzersterke concept van de Moose Winterbars.

Voel je je geroepen? Stuur dan een mailtje met je motivatie en contactgegevens naar info@versuz.be

Praktisch: 
MOOSE Winterbar Antwerpen, Waagnatie

Rijnkaai 150, Antwerpen
Nog tem zaterdag 17 februari 2018
Open di t/m zat vanaf 19u tot 2u                                                                                                           

Toegang en parking gratis
http://www.moosebar.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.