Moose bar verovert Vlaanderen met zes authentieke après-ski bars

Moose bar

Goed nieuws voor wie dit jaar niet op wintersport kan, maar toch wilt meegenieten van één van de leukste momenten van een skivakantie,… de après-ski! De Hasseltse Club Versuz brengt naar goede gewoonte opnieuw de echte après-ski sfeer van in de Oostenrijkse bergen naar eigen land met de befaamde MOOSE bars. Naast Hasselt en Antwerpen vorige winter en een succesvolle MOOSE bar op Tomorrowland deze zomer, krijgen dit jaar ook Leuven, Gent, Mechelen en Kortrijk elk hun eigen houten chalet waar je gedurende de wintermaanden helemaal kan ‘losgehen’. Hiermee komt de teller op maar liefst zes MOOSE bars! Dat ‘losgehen’ kan je naar hartenlust doen tijdens één van de vele events die plaatsvinden in de winterbars, waar slechts één regel geldt: hoe gekker, hoe beter. Benieuwd naar wat je mag verwachten? Gezellige authentieke massiefhouten skihutten aangekleed in dierenhuiden, vuurkorven aan de ingang, vrolijke après-ski muziek en halve liters bier geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls. Viel Spaß!

Wie après-ski zegt, denkt meteen aan de sfeervolle feestjes in de houten chalets tussen de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Dankzij Club Versuz moet je het land echter niet meer uit voor een stevige après-ski. De nachtclub uit Hasselt voorziet dit jaar niet alleen in eigen stad en in Antwerpen gezellige winterbars, maar ook Leuven, Gent, Mechelen en Kortrijk krijgen elk hun eigen après-ski hut. In de winterbars worden verschillende events georganiseerd om je tijdens de wintermaanden warm te houden: Hot Tube Timemachine Party’sGoet Fout, en Plezant Gênant zijn slechts enkele voorbeelden uit het feestelijke aanbod. Niet alleen dj’s, maar ook live-optredens zorgen voor de beste après-ski klassiekers. Ook het drankaanbod is aangepast. Halve liters bier en shotjes worden à volonté geserveerd door obers gekleed in Lederhosen en Dirndls.

Kom je zelf ook graag verkleed in Lederhosen of ski-kledij? Feel free to join, want bij MOOSE bar geldt maar één regel: hoe gekker, hoe beter!

MOOSE bar Hasselt (Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt – naast Versuz)

Open vanaf 8 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u 

MOOSE bar Gent (Overpoortstraat 76, 9000 Gent)

Open vanaf 14 november van woensdag tot zaterdag vanaf 19u 

MOOSE bar Kortrijk (President Kennedylaan 100, 8500 Kortrijk – aan Kinepolis Kortrijk)

Open vanaf 16 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u

MOOSE bar Leuven (Oude Markt 17, 3000 Leuven)

Open vanaf 22 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u)

MOOSE bar Mechelen (Douaneplein 6, 2800 Mechelen)

Open vanaf 23 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u

MOOSE bar Antwerpen (locatie en opening worden binnenkort bekendgemaakt)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.