Home NIEUWS TV / RADIO Moose Bar Antwerpen : 6e après ski bar opent de deuren in...

Moose Bar Antwerpen : 6e après ski bar opent de deuren in Vlaanderen

Na het gigantische succes van vorig jaar, komt er opnieuw een Moose Bar in Antwerpen, de zesde in Vlaanderen. Moose Bar Antwerpen zal onderdak vinden in een eigen authentieke houten chalet van liefst 330M². Deze zal gedurende de wintermaanden opgesteld staan op de site van het Noordkasteel Zuid in Antwerpen. Net als in Hasselt – Leuven – Gent – Mechelen en Kortrijk, waar de Moose Bars een schot in de roos zijn, mag je je aan heel veel ambiance verwachten in een authentieke Oostenrijkse après-ski sfeer!

De aankondiging van deze zesde Moose Bar is de ideale ‘opwarmer’ voor ‘MOOSE bar XXL’ op zaterdag 16 februari. Dan wordt het Antwerpse Sportpaleis omgetoverd tot ’s lands grootste après-ski party. DJ Ötzi, de man achter de klassieker ‘Anton aus Tirol’, heeft zijn komst alvast bevestigd.  Zowel voor Moose Bar Antwerpen als voor de editie in het Sportpaleis blijven de ingrediënten dezelfde als in de andere bars: aangepaste decoratie, vrolijke après-ski muziek, halve liters bier en shotjes geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls. Maar niet alleen het personeel, ook de bezoekers mogen zich helemaal laten gaan en in de authentieke Beiers/Oostenrijkse klederdracht opdagen, of waarom niet…in heuse ski outfit. Hoe meer plezier, hoe beter!

Moose Bar Antwerpen: is vanaf donderdag 20 december elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 19u. Locatie – Noordkasteel Zuid, 2030 Antwerpen.  

Moose Bar XXL : zaterdag 16 februari, Sportpaleis Antwerpen

Alle info en tickets op www.Moosebar.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten