Moora Vander Veken neemt pauze in Thuis

Moora Vander Veken
©VRT

Moora Vander Veken zal vanaf dit najaar even niet meer te zien zijn in Thuis. Ze heeft beslist om haar professionele leven in Vlaanderen even on hold te zetten om masterclasses in screen acting te gaan volgen in Londen. Moora speelt al sinds 2014 mee in Thuis als Olivia Hoefkens. Moora:

In Londen zijn er heel wat masterclasses en hoog aangeschreven theateropleidingen. Ik wil als persoon en ook als actrice groeien. Even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om te groeien. Ik kan me er onderdompelen in cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland. Daar kijk ik echt naar uit! Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren, om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen. Ik ben heel blij dat de producers van Thuis me die tijd gunnen en de kans geven. En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in Thuis.

Moora’s personage Olivia zal dus ook even niet te zien zijn in Thuis. Hoe deze verhaallijn zal lopen, kunnen de kijkers later ontdekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.