Mini Me – Austin Power acteur Verne Troyer (49) overleden

©PressFrom

Verne Troyer, bekend als Mini Me in de Austin Powers-films, is zaterdag op 49-jarige leeftijd overleden. Dit staat in een verklaring op diens Facebookpagina.

“Verne was een vechter als het ging om zijn eigen zaken. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere malen geworsteld en gewonnen. Dit keer was het helaas te veel voor hem”, is te lezen.

In de verklaring wordt verwezen naar depressie en suïcide als “serieuze problemen. Je weet nooit wat voor gevecht iemand binnenin voert.” Een officiële doodsoorzaak wordt niet genoemd.

Troyer is “gedurende de recentste tegenslag” gedoopt in het bijzijn van familieleden. Zijn nabestaanden zeggen dat ze zijn dood privé willen verwerken.

Bronnen dichtbij de acteur meldden eerder deze maand al aan entertainmentwebsite TMZ dat de acteur naar het ziekenhuis was overgebracht omdat hij suïcidaal, dronken en overstuur zou zijn.

Troyer worstelde al jaren met alcoholproblemen en is meermalen opgenomen in een afkickkliniek, in april 2017 voor het laatst. In 2002 overleefde hij al een alcoholvergiftiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.