Mijn Pop-uprestaurant! 2017 – Twee pleinen / Zes pop-ups

©Medialaan

VTM brengt alles in gereedheid voor een nieuw seizoen van Mijn Pop-uprestaurant! in het voorjaar van 2017. Nieuw is dat er niet twee, maar drie pop-uprestaurants naast elkaar neer worden gepoot. De kandidaten strijden dus tegen elkaar vanuit twee steden, Antwerpen en Kortrijk, wat de onderlinge concurrentie nog scherper maakt.

Voor de vierde keer op rij is Antwerpen gaststad voor Mijn Pop-uprestaurant!. Daar worden de pop-ups geplaatst op de Gedempte Zuiderdokken. In Kortrijk wordt er voor de derde keer plaats gemaakt voor Mijn Pop-uprestaurant!. Het historische Schouwburgplein zal eveneens drie pop-uprestaurants huisvesten. Zowel in Antwerpen als in Kortrijk worden de duo’s omringd door een bruisende omgeving met restaurants en bars. Het wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd waarbij de drie restaurants op het plein onderscheidend genoeg moeten zijn. De opbouw van de imposante pop-uprestaurants start op 9 januari 2017.

Momenteel worden de zes duo’s klaargestoomd door de driekoppige jury Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst. Ook Evi Hanssen neemt haar rol als charmante gastvrouw terug op voor de start van Mijn Pop-uprestaurant! 2017 bij VTM.

©Medialaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.