Mijn pop-uprestaurant 2016 eindigt voor Myrthe en Giordano

©medialaan

Twee weken geleden kropen Myrthe en Giordano nog door het oog van de naald tijdens de eerste eliminatieronde van Mijn Pop-uprestaurant 2016. Op dinsdag 26 april konden ze de dans echter niet ontspringen. Het duo kreeg van Evi Hanssen een harde boodschap te horen: hun pop-uprestaurant L’Oro Nero in Genk kreeg onvoldoende stemmen van de kijker en moet de deuren sluiten.

Op een vliegende start konden Myrthe en Giordano niet rekenen in Mijn Pop-uprestaurant. Toch bleef het duo tot het laatste moment vechten om hun pizzaconcept te verbeteren. De laatste tips van de recensenten en de jury namen Myrthe en Giordano ter harte, maar hun inspanningen mochten niet baten. De kijker besliste dat L’Oro Nero nu als tweede pop-up de deuren moet sluiten. Een harde dobber voor Myrthe en Giordano, maar ook goed nieuws voor de buren van Kommáti. Sven en Amanda gaan samen met Miette en Willem al zeker door naar de volgende fase van Mijn Pop-uprestaurant.

“Dit avontuur mag dan niet positief gestart zijn voor ons, we hebben het wel positief kunnen beëindigen en daar zijn we ontzettend blij mee”, klinkt het bij Myrthe en Giordano. “De laatste weken hebben we ons herpakt en zijn we tot het uiterste gegaan. We hebben ons ingeschreven om te leren om zelfstandig te zijn in de horeca en dat doel hebben we bereikt. Het was een onvergetelijke ervaring.”

In het Kortrijkse kamp was de euforie dinsdag van korte duur. Nadat Evi bekendmaakte dat Jan en Nele de deuren van Mémé Gusta mogen openhouden, volgde een extra boodschap voor de duo’s. In elke stad kan alleen de beste pop-up doorgaan naar de volgende fase van Mijn Pop-uprestaurant en dus moet er ook in Kortrijk nog een restaurant dicht. Dat betekent dat zowel Mémé Gusta als Strombowli automatisch genomineerd is voor sluiting. De strijd om de stem van de kijker begint nu. Die kijker kan vanaf nu tot dinsdag 3 mei 2016 na de uitzending stemmen op zijn favoriete pop-up. Dat kan via vtm.be of de VTM-app.

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be             FacebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.