Mémé Gusta van Jan & Nele sluit de deuren

©medialaan

3 DUO’S IN DE RUNNING VOOR FINALEPLAATS IN KNOKKE-HEIST …


Het Mijn Pop-uprestaurant-avontuur is afgelopen voor het Gentse koppel Jan & Nele. Op donderdag 5 mei 2016 bereidde Jan voor de laatste keer zijn bejubelde paling in ’t groen en sluit Mémé Gusta onherroepelijk de deuren.

Het werd een spannende strijd in Kortrijk. Strombowli en Mémé Gusta werden allebei gesmaakt en beide duo’s wisten het publiek te charmeren. Lady chef Sofie Dumont sprak dinsdag nog haar voorkeur uit voor Jan en Nele, maar Vincent Banic en de familie Verheyen kozen unaniem voor de Limburgse zusjes van Strombowli. Zij wisten ook de kijker iets meer te overtuigen met hun Siciliaanse keuken en zullen de strijd verderzetten voor een plaats in de finale.

Het was een supermooi verhaal en we hebben er enorm van genoten”, weet Nele. “We gunnen Chloë en Magali de overwinning. En nu gaan we volop tijd maken voor onze kindjes.” Ook Jan blikt met een goed gevoel terug op het parcours van Mémé Gusta: “Het blijft een wedstrijd. Ik ben al heel blij dat we hebben kunnen deelnemen en dat we ons concept hebben kunnen neerzetten. Het was écht een geweldige ervaring”.

In Genk en Antwerpen zijn de duo’s zich heel bewust van hun tegenstanders en beseffen ze dat ze met de twee ‘vosjes’ een geduchte rivaal hebben. Sven en Amanda van het Griekse restaurant Kommáti in Genk zijn alvast van plan een versnelling hoger te schakelen. Bij Jalapeño Loco in Antwerpen is de derde sluiting eveneens een wake-up call. Miette en Willem beseffen maar al te goed dat hun pop-up vanaf nu opnieuw in aanmerking komt voor sluiting. Welke twee restaurants mogen binnenkort de finale uitvechten op het strand van Knokke-Heist?

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be               FacebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.