Mémé Gusta of Strombowli: welke pop-up is de beste van Kortrijk / voor wie eindigt het

©medialaan

MIJN POP-UPRESTAURANT 2016: AFLEVERING 20 OP DONDERDAG 5 MEI OM 20.35 …


Zes duo’s begonnen twee maanden geleden aan het culinaire avontuur van hun leven, slechts drie van hen gaan door naar de volgende fase van Mijn Pop-uprestaurant 2016. In Antwerpen en Genk werden de beste pop-ups al geselecteerd en op donderdag 5 mei 2016 gebeurt hetzelfde in Kortrijk. Strombowli of Mémé Gusta: voor wie gaat Mijn Pop-uprestaurant verder en voor wie eindigt de droom?

Enkele uren voor de sluiting is de spanning alvast te snijden bij de Kortrijkse duo’s. De promo is gevoerd en het lot van Chloë & Magali en Jan & Nele ligt nu in de handen van stemmend Vlaanderen. In Strombowli mijmert het personeel over een eventuele sluiting. Chloë & Magali blijven echter sportief en wensen hun buren goede moed met een lekker dessert. De vosjes krijgen ook bezoek van hun vriendjes, die hen een hart onder de riem komen steken.

Bij Mémé Gusta ontvangt Nele haar jeugdvriendin Ann-Sophie, die een handje komt helpen in de zaal. Ondertussen onderneemt het duo nieuwe pogingen om hun personeelskost naar omlaag te krijgen. In de keuken wordt chef Jan nog steeds overladen met complimenten van tevreden gasten. Zij willen maar al te graag de geheime recepten van Mémé Gusta ontrafelen. Naarmate de sluiting nadert beseffen ook Jan & Nele dat hun avontuur er mogelijk opzit. Hun personeel probeert het duo op te monteren met een aangename verrassing.

In Jalapeño Loco moet het personeel het zonder Bart en Sara stellen. En ook Miette draait niet op volle kracht. Zij is ziek, maar vermant zich om de service tot een goed einde te brengen. In Genk gaat Amanda op zoek naar versterking voor haar team. In tussentijd komt haar mama Kommáti uit de nood helpen in de zaal.

Eens de avond is gevallen nemen alle teams plaats voor het televisiescherm voor de belangrijke boodschap van Evi Hanssen. Welke pop-up gaat samen met Kommáti en Jalapeño Loco door naar de volgende fase van Mijn Pop-uprestaurant? En voor wie stopt het avontuur onherroepelijk?

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be                    FacebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.