Mémé Gusta of L’Oro Nero: welke pop-up moet dinsdag de deuren sluiten?

©medialaan

STEL JE FAVORIETE POP-UP VEILIG EN STEM TOT ZATERDAG 23 APRIL 2016 OM 18.00 VIA VTM.BE OF DE VTM-APP.

Mijn Pop-uprestaurant 2016 zit op kruissnelheid. Eén week nadat Bikke & Smooz als eerste pop-up de deuren moest sluiten, zijn de nieuwe genomineerden bekend. Geheime recensenten Anne-Sophie Breysem en Joris Lens kregen in de vier pop-ups een smakelijk menu voorgeschoteld en kenden alle duo’s punten toe. Samengeteld met de punten van Bartel en Pascal van Belgocatering voor algemene aanpak en zakencijfers, kwamen Kommáti in Genk en Strombowli in Kortrijk als beste uit de bus. Een bittere pil voor Jan & Nele en Myrthe & Giordano, want Mémé Gusta en L’Oro Nero werden genomineerd voor sluiting. Genk of Kortrijk: welke stad telt op dinsdag 26 april 2016 een pop-up minder?

Lady Chef of the Year Anne-Sophie Breysem en interieurarchitect-restaurantuitbater Joris Lens merkten in L’Oro Nero duidelijk vooruitgang en genoten van de vlotte bediening en heerlijke cocktails. Hun dessert bleef echter iets te zwaar op de maag liggen. In tegenstelling tot bij de buren van Kommáti, waar het dessert wel erg licht verteerbaar werd omdat Amanda het vergat op te dienen. De misser deed gelukkig geen afbreuk aan het lekkere eten dat duidelijk met passie werd gemaakt. In Mémé Gusta verloren Jan & Nele de recensenten wat uit het oog. Hun concept kon hen wel overtuigen en ook wat er op het bord verscheen was van hoog niveau. Toch spraken Anne-Sophie en Joris hun voorkeur uit voor Strombowli, waar ze naar eigen zeggen liefde in een kommetje geserveerd kregen en duimen en vingers aflikten.

Mémé Gusta en L’Oro Nero starten vanaf nu hun promotieronde in de hoop de deuren van hun pop-up nog even open te kunnen houden. Stemmen op jouw favoriete pop-up kan tot zaterdag 23 april 2016 om 18.00 via vtm.be of de VTM-app.

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be                    FacebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.