Home NIEUWS TV / RADIO Meer dan 5300 Thuis-fans keken samen naar de finale in Kinepolis

Meer dan 5300 Thuis-fans keken samen naar de finale in Kinepolis

©VRT

Op vrijdagavond 28 juni beleefde Vlaanderen de extra lange seizoensfinale van Thuis. Stapte Bob in het huwelijksbootje met Christine of blies hij, zoals vele kijkers hoopten, de trouw af? Werden Joren, Boris en Stan gestraft voor het spoorlopen? Raakte Bill er weer bovenop na zijn zware verwondingen? En kon Tamara haar zoontje in de armen sluiten?

Meer dan 5300 Thuis-fans beleefden de finale samen in een van de 14 Kinepolis-zalen in 3 bioscopen: Antwerpen, Hasselt of Gent. Eén en Kinepolis nodigden iedereen er uit om, samen met de cast, de finale als eerste te ontdekken. Afgelopen seizoen had Thuis trouwens een mooi weekbereik van 1.740.751 en de voorbije maand een weekbereik van 1.823.101 mensen.

Ontdek hieronder wat er allemaal gebeurde in de seizoensfinale van Thuis.

Tina Maerevoet: “Het is vreselijk leuk om samen met de fans naar de seizoensfinale te kijken. Ik heb enkele belangrijke scènes aan het begin van de aflevering, en het is zo bijzonder om te zien hoe iedereen dat eerste kwartier meegaat in de emoties van Paulien. Wanneer je iedereen rondom je opgelucht hoort ademhalen als Tim en Ann verschijnen bij Paulien, weet je dat we de mensen emotioneel hebben kunnen raken.”

Moora Vander Veken: “Geweldig om er vandaag, samen met die honderden fans, bij te zijn! Heerlijk ook om de hele zaal te voelen trillen van enthousiasme wanneer Olivia bezwaar maakt op het huwelijk van Bob en Christine. Zo’n collectief ‘yess’ gevoel van opluchting dat iemand het aandurft om het huwelijk te verstoren, is geweldig om te voelen.”

Een harde afwijzing door Stan en Bill is overleden: Joren blijft alleen achter

Vorige week liepen Stan, Joren en Boris over de treinsporen en negeerden ze hierbij de slagbomen. Toen Joren dronken op de sporen viel, met een aanstormende trein, redde zijn vader Bill hem op het nippertje – maar raakte daarbij zelf zwaargewond. De familie kreeg daarbovenop een boete in de bus voor het spoorlopen. Frank vraagt advies aan Peter in verband met de schadeclaims, en wil weten of hij ervoor kan zorgen dat de echte schuldigen opdraaien voor de schade. Maar Peter moet hem teleurstellen: Joren en Bill waren in fout…

Joren zoekt steun bij Stan, maar wordt hard afgewezen.

  • Joren: “Waarom doet gij zo tegen mij, Stan? Ik snap het niet. Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik heb u gemist. Ik heb u nodig.”
  • Stan: “Maar waar hebt ge het zelfs over? Ik doe toch niet anders dan anders.”
  • Joren: “Er was toch iets tussen ons?”
  • Stan: “Er was niks, Joren!”
  • Joren: “Wat zegt ge nu? Ik snap het niet.”
  • Stan: “Joren, ge droomt met uw ogen open. Er is niks tussen ons en er zal ook nooit iets zijn.”

Gebroken druipt Joren weer af en besluit hij zijn vader te bezoeken in het ziekenhuis. Daar krijgt hij echter hartverscheurend nieuws: Bill is overleden aan zijn verwondingen. Joren wordt verteerd door schuldgevoelens: als hij niet over die sporen was gelopen en gevallen, dan…

©VRT

Ann kan het vertrouwen van Paulien winnen

Paulien vindt een briefje van Adil gericht aan Waldek, dat erg confronterend voor haar is. Radeloos van verdriet en schuldgevoel staat ze op de dakrand. Huilend belt ze dokter Ann, haar vertrouwenspersoon. Ze zoekt een laatste hulplijn: “Ik kan niet meer. Ik kan de pijn niet meer verdragen. Ik moet ervan af.”

Intussen krijgt Tim van het werk een telefoontje omdat er iemand op een dak staat. Hij klimt tot bij Paulien, en kan haar samen met Ann moed inpraten. Ann: “Het is normaal dat je boos bent, en triest. Je hebt veel meegemaakt. Je hebt het recht om het niet meer te weten. Maar: je kan het je nu niet voorstellen maar het zal zo niet blijven. Het zal ooit anders worden, draaglijker. Zullen we praten en zoeken wat kan helpen? Want dat zie je nu niet en dat is normaal. Maar er zijn manieren om hier beetje bij beetje uit te raken. Zullen we die samen proberen te vinden?” Samen met Tim haalt Ann de radeloze Paulien veilig van het dak.

©VRT

Een kindje op komst!

Er is ook nieuw leven op komst: Tamara staat op het punt te bevallen. In het ziekenhuis wordt ze gesteund door Dries, Simonne en Leo. Tamara stuurt Olivia nog een berichtje dat het kindje op komst is. En dat heeft grote gevolgen voor het huwelijk van Bob…

©VRT

De twijfel slaat toe bij Bob aan het altaar

Het is eindelijk zover: het huwelijk van Bob en Christine. Lowie hoopt maar dat Olivia zich gedraagt tijdens de trouw. Maar dat lukt haar niet: na het berichtje van Tamara kan Olivia  tijdens de huwelijksceremonie haar gevoelens niet verbergen.

Net wanneer de burgemeester vraagt of er iemand bezwaar heeft tegen het huwelijk, roept Olivia Bob luid toe: “Nee, niet doen! Tamara is aan het bevallen van jouw kind!” Bob besluit naar Tamara toe te gaan, maar dan roept Christine… dat ze zwanger is van hem. Wat zal Bob doen?

©VRT

Thuis is er weer vanaf september op Eén, en het wordt een feestelijk seizoen: de dagelijkse fictiereeks begint dan aan haar 25ste jaargang.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten