Matt Simons, Niels Destadsbader, Laura Tesoro komen naar Suikerrock 2017!

De Suikerrock zondag zag er al indrukwekkend uit met Zucherro, Status Quo en Soulsister o.a., maar we kleven er vandaag nog een paar kwaliteitslabels bij: Matt Simons, Niels Destadsbader en Laura Tesoro

Matt Simons is een Amerikaan die zijn fanbase ontwikkelde, niet in zijn eigen Californië, maar gewoon in Nederland. Met ‘Catch and release’  (Deepend remix) stond hij 5 weken op 1 in de Belgische hitlijsten.

Ze zijn beiden host van ‘The band’, de grootse zoektocht in Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe mannelijke popgroep. Dat zijn ze niet zomaar, Niels  Destadsbader en Laura Tesoro laten de Suikerrock zondagnamiddag  meteen knallen. Twee concerten van twee artiesten die zeer goed weten wat ze aan moeten met een publiek voor hun neus.

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli en Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Matt Simons, Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli

Combi-tickets, dagtickets, Kids tickets en Family tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster


Info Artiesten

Niels Destadsbader kent zijn klassiekers uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Vanaf de zomer van 2011 tourt hij al rond met Miguel Wiels en Peter Van De Veire in het Café Flamand project.

Hij trekt ook met een vaste groep muzikanten door Vlaanderen. Van de Nederlandstalige nummers die ze brengen schrijft hij zelf de teksten. Niels is ook een echte steracteur, je kent ’m van verschillende Vlaamse series. Hij presenteerde eerst op Ketnet, en week later uit naar de commerciële omroep.

Maar zijn fijnste kwaliteit is toch zijn muziek. Hij kreeg net nog’n MIA in de categorie ‘populair’ en laat op Suikerrock graag zien waarom.  Hij gaat zeker putten uit zijn gouden album ‘Speeltijd’ dat twee weken bovenaan de hitlijsten stond. U ‘speelt’ toch mee die zondag in juli ?


Laura Tesoro werd tiende op het Eurovisie songfestival en liet zelfs Justin Timberlake niet onberoerd. Ze is net twintig, maar zingt , danst en acteert alsof ze dat al twintig jaar doet ook.

Nieuw werk loert om het hoekje, en ze waren bij Sony zo clever om haar een contract aan te bieden. ‘What’s the pressure ? ‘ Nou, het Tiense publiek overtuigen lijkt ons te gaan lukken.


Nederland ging al massaal door de knieën voor hem, hier volgen we maar al te graag. Een Amerikaan die zijn fanbase ontwikkelde niet in zijn eigen Californië, maar gewoon in Nederland.

Matt Simons scoorde een mega hit met ‘With you’. Het is echter met ‘Catch and release  (Deepend mix) dat hij hier bij ons in België potten breekt:  5 weken op nr 1 in het najaar van 2015 bv.

Het gelijknamige album  laat zijn hese singer songwriter stem helemaal tot z’n recht komen, ook op het Suikerrock podium dus. Live aanstekelijk, en niet beperkt tot het singer/songwriter genre. Hij dweept met funky basslijnen en schuwt jazzy spielereien niet bepaald.

Hij passeert wel’s een podium waar Marco Borsato op staat te spelen, en mag dan gewoon meedoen. Beter nog, de twee doken de studio in en nemen ‘To the water’ , een nummer uit ‘Catch and release’ opnieuw op als ‘Breng me naar het water’. Je kan in slechter gezelschap vallen.

Nederland is weg van’m, wij hier straks ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.