Mathieu & Guillaume doen oproep!: ‘Rob de Nijs-fans, help ons!’

Op 2de Kerstdag wordt Rob de Nijs 74. Mathieu & Guillaume willen de Nederlandse grootheid verrassen tijdens zijn verjaardagsconcert op 17 december in de Antwerpse Stadsschouwburg met een uniek lied. Daarvoor roepen ze de hulp in van alle Vlaamse Rob de Nijs-fans.
Omdat hij weet dat wij hem bewonderen, heeft Rob ons uitgenodigd voor zijn concert in de Stadsschouwburg. Wij vinden het nogal lastig om naar een verjaardagsfeestje te gaan zonder geschenk. Daarom hebben wij het lumineuze idee om een gepersonaliseerd verjaardagslied te componeren voor Rob”, zegt Mathieu.


Wij gaan het voor hem zingen, maar we willen alle Rob de Nijs-fans in ons land erbij betrekken. Rob is nog steeds enorm populair. Wie een leuk verhaal heeft over Rob, of een pittige anekdote, mag die mailen naar liedvoorrobdenijs@gmail.com. Wij gaan al die verhalen lezen en verwerken in een tof liedje. Dat spelen we op Rob z’n verjaardagsconcert van 17 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen. We zijn heel benieuwd naar wat de mensen ons zullen doorsturen. We beloven dat we ons best zullen doen om zoveel mogelijk rekening te houden met wat wij binnenkrijgen”, zegt Guillaume.

Wie zijn Mathieu & Guillaume?

De troubabroers Mathieu & Guillaume zijn creatieve duizendpoten. Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat ze op televisie ‘ontdekt’ werden in een talentenjacht. Sinds de lancering van hun debuutcd ‘Kleinste sterren’ (2010) en de opvolger ‘Goldmund’ (2013), heeft het duo het etiket van ‘grote muzikale belofte’ ingeruild voor ‘vaste waarden’ in de muziekwereld. De combinatie van Nederlandse en Franstalige popmuziek, chanson en kleinkunst, werkt bij hen voortreffelijk. Net daarom nodigde Stef Bos hen uit voor een gastoptreden en zijn ze al enkele seizoenen een vaste waarde van het Radio 2-programma De Weekwatchers, waarin ze elke zaterdagochtend voor een miljoenenpubliek muzikaal terugblikken op de voorbije week.

Tickets voor Rob de Nijs z’n verjaardagsconcert van zaterdag 17 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen, kan je bestellen via www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

rdn74

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.