Massale belangstelling voor concerten Bart Peeters in Lotto Arena

Bart Peeters

Woensdag om 10u ging de ticketverkoop van start voor de twee aangekondigde concerten van Bart Peeters in Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019. Op slechts 10 minuten waren er al 8000 tickets verkocht. Er zijn nog slechts enkele plaatsen per show in verkoop.

Zijn theatertournees zorgen keer op keer voor volle zalen, en nu dus ook zijn eerste arenashows in Lotto Arena.

De organisatie bekijkt momenteel de mogelijkheid om een extra show toe te voegen. Er is een wachtlijst opgestart via deze link. “We raden de mensen aan om zich hierop in te schrijven. Van zodra er plaatsen vrijkomen (bv. geannuleerde tickets) of er een extra show in verkoop gaat, worden de mensen op deze wachtlijst als eerste gecontacteerd.”

Bart koos voor de Lotto Arena omdat ze groot genoeg is voor echte ambiance en gezellig genoeg voor echte intimiteit. 2019 zal vanaf nu doorgaan als het jaar waarin Bart Peeters voor het eerst een avondvullende show op arenaschaal zal brengen.

BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 om 20 uur. Kaarten kosten €22,90, €32,98, €44,18 en €55,38 via www.lotto-arena.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.