MARCO BORSATO MET VIJF UITVERKOCHTE CONCERTEN TERUG IN DE KUIP

Marco Borsato
©Tmm Media

Woensdag 29 Mei 2019 is in De Kuip in Rotterdam de concertreeks ‘ Borsato in De Kuip ’ van start gegaan. Iets na 20.00 uur verscheen Marco Borsato op het immense podium, dat onder meer bestaat uit 1000m2 video, het grootste ooit gebruikt in een live entertainmentshow. De zanger trapte af met zijn bekende hit ‘Binnen’ en gaf daarmee het startsein voor een bijna drie uur durende show waarin alle Borsato klassiekers voorbij komen. Hierbij wordt Borsato bijgestaan door gastartiesten als André HazesLil KleineDavina MichelleDI-RECTMAANDiggy DexJohn Ewbank en Armin van Buuren.

Borsato geeft de komende dagen maar liefst vijf uitverkochte shows in De Kuip, de plek waar hij vijftien jaar geleden voor het laatst optrad. In totaal zullen bijna 250.000 mensen de concerten bezoeken.

Ontdek hier alle sfeerbeelden van het concert ‘Borsato In De Kuip’ 2019.


Met de reeks verbreekt de zanger ook in De Kuip bijzondere records. Hij was al record aandeelhouder in de Ziggo Dome (20shows) en het Gelredome waar tussen 2006 en 2011 maar liefst 25 Borsato shows te zien waren. Ook het record van The Rolling Stones moet er nu in het Feyenoord stadion aan geloven. De band was lijst aanvoerder De Kuip met 10 concerten, Borsato komt met de huidige reeks en de concerten uit 2002 en 2004 op 14 uitverkochte concerten in het Rotterdamse stadion.

“De records zijn natuurlijk een prachtig compliment. Ik ben mijn fans enorm dankbaar dat er opnieuw zoveel mensen de moeite nemen om naar mijn concerten te komen. Samen met hen gaan we genieten van het feit dat we weer terug zijn in dit prachtige iconische stadion”, zei Borsato vlak voor aanvang van de eerste show. “De afgelopen maanden heb ik samen met mijn team keihard gewerkt aan een show die even verrassend als vertrouwd is. Veel van mijn nummers zijn in een nieuw jasje gestoken en we gaan samenwerkingen aan die nooit eerder gedaan zijn. Natuurlijk gaat ook mijn nieuwe single ‘Hoe Het Danst’ vanavond live in première ,met John, Davina en Armin.”

‘Borsato In DeKuip’ is nog te zien op donderdag 30 mei, zaterdag 1 juni, zondag 2 juni en woensdag 5 juni. Alleen voor 2 en 5 juni is er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Van elke avond is een foto en video verslag te zien via Borsato’s social media kanalen en de website borsato.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.